Κάθε μέρα κοντά στους πολίτες της Εύβοιας η Σοφία Νικολάου

Νικολάου Σαρδέλα Χαλκίδα

Ο σοφός λαός λέει την εξής παροιμία για όσους πρέπει να κοπιάσουν για να πετύχουν τους στόχους τους: «Της θάλασσας τα ψάρια, μόνα τους δε μπαίνουν στον ταβά».

Και η Σοφία Νικολάου ακολουθεί κατά γράμμα την παροιμία αυτή στην προεκλογική της εκστρατεία ως υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια.

Εχοντας διανύσει χιλιάδες χιλιόμετρα σε όλο το νομό, έχοντας συναντηθεί με εκατοντάδες πολίτες και κάνοντας πράξη το σύνθημά της «Μόνο η Εύβοια», βλέπει οι κόποι της να πιάνουν τόπο.

Το απέδειξε και με την παρουσία της στην πρώτη Γιορτή Σαρδέλας στη Χαλκίδα που διοργανώθηκε από τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ) και το Σωματείο Ιχθυέμπορων και Επιχειρήσεων Ιχθυόσκαλας Χαλκίδας «Ο Ευβοϊκός». Εκεί όπου πλήθος κόσμου απόλαυσε τις νοστιμιές κι έδειξε γιατί η σαρδέλα της Εύβοιας έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και έχει κατακτήσει τις ξένες αγορές.

Η Σοφία Νικολάου μίλησε με τους πολίτες, αντάλλαξε απόψεις με τους επιχειρηματίες της Χαλκίδας και είχε την ευκαιρία να ζήσει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Η Ευβοιώτισσα υποψήφια, με καταγωγή από το Πυργί Αυλωναρίου, βρίσκεται κάθε μέρα κοντά στους πολίτες του νομού, συμμετέχει σε δράσεις για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και του τουρισμού και δίνει λύσεις όπου χρειάζεται για να πάει μπροστά ο τόπος.

Και οι κόποι της ανταμείβονται με την αποδοχή που έχει η υποψηφιότητά της στην Εύβοια.

image1 image2 image3 image4 image5