Μήνυμα νίκης η συγκέντρωση του Γιώργου Μπουραντά στη Χαλκίδα

mpoyrantas 11

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στο ξενοδοχείο Παλίρροια ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Μπουραντάς μίλησε στους φίλους και τα μέλη του κόμματος του, οι οποίοι με την αθρόα προσέλευση τους έδωσαν το μήνυμα της νίκης και σηματοδότησαν την επιστροφή του κόσμου στην μεγάλη δημοκρατική παράταξη.

Αναλύοντας τις θέσεις και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την Ελλάδα αλλά και τις προτάσεις του για τα προβλήματα της Εύβοιας ο Γιώργος Μπουραντάς έδειξε ότι έχει μεστό πολιτικό λόγο και προτάσεις για τον τόπο του.

Αναφέρθηκε εκτενώς στα ζητήματα που απασχολούν τους Ευβοείς, στο οδικό δίκτυο, την υγεία την παιδεία την οικονομία και κάλεσε τους πολίτες να τον εμπιστευτούν καθώς έχει την διάθεση και τα εχέγγυα για να δουλέψει σκληρά για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων ενώ δεσμεύτηκε ότι θα εργαστεί σκληρά για την Εύβοια και τους πολίτες της.

Το παρόν σε αυτή τη μαζική συγκέντρωση της κεντρικής προεκλογικής ομιλίας του Γιώργου Μπουραντά έδωσαν πρώην βουλευτές της Εύβοιας, δήμαρχοι, αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος στελεχών και φίλων.

Πριν την έναρξη της ομιλίας ο υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας ζήτησε από τον κόσμο να τηρήσει ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Θανάση Τσούρα Ιατρού, ιδρυτικού μέλους του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργού ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Δείτε απόσπασμα από την ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή:

mpoyrantas 11

mpoyrantas 1

mpoyrantas 2

mpoyrantas 3

mpoyrantas 4

mpoyrantas 5

mpoyrantas 6

mpoyrantas 7

mpoyrantas 8

mpoyrantas 9

mpoyrantas 10

Έλα στo VIBER ΕΥΒΟΙΑ ΒΗΜΑ ΖΟΥΜ ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ