Μήνυμα από τη Βόρεια Εύβοια του Θανάση Ζεμπίλη για την 25η Μαρτίου

Θανασης Ζεμπίλης Παρέλαση Ιστιαία 2023

Ο Βουλευτής Ευβοίας Θανάσης Ζεμπίλης παρέστη σήμερα στις εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στη πόλη της Ιστιαίας.

Ειδικότερα, ο Θανάσης Ζεμπίλης μετέβη στον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Ιστιαίας, όπου παρακολούθησε τη Δοξολογία, ενώ στη συνέχεια συμμετείχε στην Επιμνημόσυνη Δέηση και κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Ηρώων.

Θανασης Ζεμπίλης Παρέλαση Ιστιαία 2023

Τέλος παρακολούθησε την παρέλαση των μαθητών στην κεντρική οδό της 28ης Οκτωβρίου, μετά τη λήξη της οποίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το απαράμιλλο παράδειγμα των προγόνων μας να μας καθοδηγεί στο διηνεκές, ώστε με ενότητα και συνευθύνη να ανταποκριθούμε επιτυχώς στις μεγάλες προκλήσεις των καιρών μας, να ισχυροποιήσουμε το Έθνος μας και να παραδώσουμε ένα καλύτερο μέλλον στις νεότερες γενιές, απαλλαγμένο από τα δικά μας λάθη. Από την Ιστιαία, γενέτειρα του Αθανασίου Κορφιάτη, πρώτου Ευβοιώτη πεσόντα το 1821 εύχομαι χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες! Χρόνια πολλά Ελλάδα!».

Θανασης Ζεμπίλης Παρέλαση Ιστιαία 2023

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Η εξομολόγηση του Ευβοιώτη ηθοποιού Γιώργου Μπένου: Μιλά για το bullying που δέχθηκε μικρός και την σειρά Maestro [ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ερέτρια: Τρεις συλλήψεις ανηλίκων για την έκρηξη στο γυμνάσιο την ώρα της εκδήλωσης

Ρωσίδα κατάσκοπος “Μαρία Τσάλα”: Το έγγραφο – απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών στο αίτημα του Δημοτολογίου Κύμης – Αλιβερίου για την εγγραφή της

Εύβοια: Πανικός στο γυμνάσιο Ερέτριας μετά από έκρηξη την ώρα της γιορτής του σχολείου [ΒΙΝΤΕΟ]

Εύβοια: Σταθμευμένο όχημα λαμπάδιασε