Μητροπολίτης Χαλκίδος Χρυσόστομος: “Έστειλες το δώρο της αγάπης σου στον Χριστό;”

Μητροπολίτης Χαλκίδος Χρυσόστομος

Επιστολή του Μητροπολίτη Χαλκίδος Χρυσοστόμου σχετικά με τον καθιερωμένο έρανο αγάπης πριν τα Χριστούγεννα…

Το eviathema.gr αυτές τις γιορτές είναι δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη.

Αγαπητά μου πνευματικά παιδιά,

H Ιερά Μητρόπολίς μας με συνέπεια και αγάπη διακονεί το ποίμνιό της πάντοτε προσευχομένη και συμπάσχουσα. Δεν παραλείπει δε και την παροχή οικονομικής βοήθειας και αναγκαίων ειδών διατροφής και ενδύσεως σε όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη.

Όμως τα απαγορευτικά μέτρα κυκλοφορίας, λόγω κορωνοϊού, τα οποία με ιδιαίτερη αυστηρότητα επιβάλλονται στην Εκκλησία, κρατούν τις εκκλησίες μας κλειστές, ενώ φαίνεται ότι και ο καθιερωμένος πριν τα Χριστούγεννα Έρανος Αγάπης δεν θα διεξαχθεί με τον συνήθη τρόπο.

Επειδή, όμως, οι ανάγκες καθημερινώς αυξάνουν και τα αιτήματα πολλαπλασιάζονται, κάνουμε έκκληση στα φιλάνθρωπα αισθήματά Σας και σας παρακαλούμε να καταθέσετε την χριστουγεννιάτικη φιλάνθρωπη προσφορά σας στην Ιερά Μητρόπολη είτε μέσω των Ενοριών Σας, είτε απ’ ευθείας, είτε με ταχυδρομική επιταγή ή και με κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς Εθνικής Τραπέζης (ΙΒΑΝ GR50 0110 4880 0000 4882 9651 198) και Τραπέζης Πειραιώς (ΙΒΑΝ GR 1201717690006769136763508) στο όνομα του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου.

Από τις Ενορίες θα λαμβάνετε ισόποσα με την κατάθεσή σας κουπόνια Εράνου, τα οποία ήδη έχουμε προμηθεύσει, ενώ όσοι προτιμήσετε τους άλλους τρόπους προσφοράς θα λάβετε ισόποση απόδειξη από την Ιερά Μητρόπολη.

Με την ελπίδα και την βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε με την εγνωσμένη σε μας αγάπη και φιλοτιμία και ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και ευλογημένο το ερχόμενο νέο έτος.

Με πατρική αγάπη

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

†ο Χαλκίδος Χρυσόστομος

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr