Μπαράκο νικητή την πρώτη Κυριακή – Βροντοφώναξε ο κόσμος του Αλιβερίου (ΦΩΤΟ)

New Project 29 1

Σε μια συγκέντρωση με παλμό,συνθήματα και τεράστια συμμετοχή κόσμου ο Νίκος Μπαράκος υποψήφιος δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου αποθεώθηκε από τους συγκεντρωμένους και έδειξε ότι θα είναι ο επόμενος δήμαρχος.

Κατά κοινή ομολογία τέτοια συγκέντρωση δεν έχει ξαναγίνει στο Αλιβέρι τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Ο Νίκος Μπαράκος ανέβηκε στο βήμα με την θερμή υποδοχή του κόσμου που φώναζε ρυθμικά…”Μπαρακο νικητή την πρώτη Κυριακή….Σεισμός σεισμός του Νίκου ο λαός..ο δήμος προχωράει και πίσω δεν γυρνάει “..αλλά και “Μπαράκο είσαι ηγέτης ο άλλος είναι ψεύτης.”

Ο Νίκος Μπαράκος μέσα σε θερμά χειροκροτήματα είπε μεταξύ άλλων…

«Η λαϊκή ετυμηγορία θα είναι ξεκάθαρη. Η απόφαση του λαού θα είναι αμετάκλητη και δεν θα χωράει καμιά παρερμηνεία. Όλοι όσοι έβαλαν το ατομικό τους συμφέρον πάνω από το συλλογικό, θα οδηγηθούν στο πολιτικό περιθώριο, ισόβια. Γιατί ο λαός είναι ο τελικός κριτής. Ο αδέκαστος δικαστής. Που δεν ξεχνά, δεν συγχωρεί, δεν επηρεάζεται»
Τόνισε επίσης ότι:

«Οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι. Θέλουμε να χτίσουμε σε όσα καλά θα βρούμε και να πάμε πολλά βήματα παραπέρα. Θέλουμε έναν δήμο που να κάνει σωστά τη δουλειά του, που να διευκολύνει την καθημερινότητα των δημοτών του, έναν δήμο που στηρίζει την κοινωνία. Διεκδικούμε έναν δήμο που τολμά. Που σέβεται τα χρήματα των δημοτών, που δεν φοβάται να πάρει πρωτοβουλίες και να βγει μπροστά» σημείωσε.

«Ο δρόμος δεν γυρίζει πίσω το μέλλον του τόπου μας δεν θα το χαρίσουμε σε αυτούς που μας το στέρησαν στο παρελθόν. Το μέλλον θα το γράψουμε όλοι εμείς που καταδικάζουμε το παρελθόν και τις πρακτικές του. Όλοι εμείς που και γνώση έχουμε αλλά και μνήμη. Δεν ξεχνάμε αλλά προχωράμε ενωμένοι μπροστά» επεσήμανε και ζήτησε καθαρή εντολή την Κυριακή των εκλογών.

«Ζητώ καθαρή εντολή για να προχωρήσουμε όλοι μαζί, για να ομορφύνουμε τον δήμο μας, να τον κάνουμε καλύτερο. Ζητώ νίκη από την πρώτη Κυριακή!»

New Project 32 1

New Project 17

New Project 18

New Project 19

New Project 20

New Project 21

New Project 22

New Project 23 1

New Project 24 1

New Project 25 1

New Project 26

New Project 27

New Project 28

New Project 29 1

New Project 30 1

New Project 31 1