Μπήκε το φθινόπωρο με νέες φανταστικές παραλαβές από το Razou Collection

Razou Collection

Μπαίνουμε σιγά σιγά στο φθινόπωρο και το κατάστημα Razou Collection σας περιμένει με νέες απίστευτες collection από γυναικεία ρούχα και υποδήματα όπως μπλούζες, φορέματα, παντελόνια, αξεσουάρ και άλλα πολλά που μπορείτε να επιλέξετε.

Μετά, από 21 ολόκληρα χρόνια στο χώρο της ένδυσης και της υπόδησης το φυσικό κατάστημα της Razou Collection μπήκε στον κόσμο του internet, δημιουργώντας το Eshop razoucollection.gr όπου μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας με άνεση και φυσικά με την αδιάκοπη βοήθεια από το έμπειρο προσωπικό (το οποίο θα είναι στην διάθεση σας για κάθε πιθανή απορία) και από την ιδιοκτήτρια (Ράζου Φωτεινή) η οποία εξαιτίας την πολύχρονης εμπειρίας αλλά και λόγω της αποφοίτησης ως stylist και modelist από την σχολή Βελουδάκης θα σας δώσει τις καλύτερες συμβουλές.

Razou Collection ΨΑΧΝΑ

Τα Razou Girls θα ήθελαν επίσης να ευχαριστήσουν τις χιλιάδες θεατές που παρακολουθούν ανελλιπώς και με πολύ ενδιαφέρον τις live παρουσιάσεις που γίνονται μέσα από την σελίδα του καταστήματος στο Facebook. (Δείτε εδώ)

Μπορείτε να βρείτε το κατάστημα Razou Collection, στα Ψαχνά Ευβοίας, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 13 και τηλέφωνα επικοινωνίας 22280 25584 και 6970779023.

Μπορείτε να κάνετε Like στην σελίδα στο facebook Razou Collection καθώς Follow στο Instagram Instagram, στο tiktok. καθώς επίσης και εγγραφή στο newsletter του eshop για να λαμβάνετε τα νέα και τις προσφορές του καταστήματος.

Δείτε μερικές επιλογές ρούχων του Razou Collection

 

1 10 9 8 2 3 4 5 6 7