Εύβοια: Μπουνιές και αίματα στην παραλία Χαλκίδας από καβγά μαθητών

New Project 86

Δεν ξεκίνησε όμορφα η νέα σχολική χρονιά στη Χαλκίδα αφού σήμερα το πρωί μετά τον Αγιασμό ομάδες μαθητών πήγαν για την καθιερωμένη βόλτα στην παραλία Χαλκίδας η οποία μετατράπηκε σε ρινγκ.

Σε καφετέρια δίπλα από το δημαρχείο της Χαλκίδας ανάμεσα στους δεκάδες μαθητές που καθόντουσαν και έπιναν καφέ δυο απ΄ αυτούς πιάστηκαν στα χέρια.

Όλοι σηκώθηκαν από τις θέσεις τους έκαναν ένα κύκλο γύρο τους και βιντεοσκοπούσαν ή φωτογράφιζαν με τα κινητά τους . Ο ένας κατάφερε να ακινητοποιήσει τον άλλο και με συνεχείς γροθιές στο πρόσωπο του προκάλεσε αιμορραγία.

Ευτυχώς υπήρξαν και κάποιοι ψύχραιμοι που μπήκαν στην μέση και χώρισαν τα δυο παιδιά με τον πρώτο να αποχωρεί αιμόφυρτος και το δεύτερο να φωνάζει σε κατάσταση αμόκ και ενώ τον κρατούσαν «έλα εδώ να σου  σπάσω και τα υπόλοιπα δόντια»

Το συμβάν αυτό δείχνει πόσο πολύ έχει ξεφύγει η κατάσταση στα σχολεία όπου τα περιστατικά βίας, εκφοβισμών και συμμοριών ανηλίκων τείνουν να γίνουν καθημερινότητα ενώ η εκπαιδευτική κοινότητα και η πολιτεία παρατηρούν αδρανείς!