Είδηση για: #, #

Μυστήριο με το θάνατο της Μαρκέλλας στην Καστέλλα – Την έσυραν δυο χιλιόμετρα από το τρακαρισμένο αυτοκίνητο

11 Απριλίου 2024, 8:49 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα στην Καστέλλα

Στο απόλυτο θρίλερ εξελίσσεται το τροχαίο στην Καστέλλα με θύμα τη 45χρονη Μαρκέλλα, μητέρα δυο παιδιών.

Το αυτοκίνητο που της Μαρκέλλας εντοπίστηκε από τα στελέχη της Ομάδας Ασφαλείας Διρφύων Μεσσαπίων τρακαρισμένο στο αριστερό ρεύμα του δρόμου, προς Αρτάκη, ενώ το σώμα της εντοπίστηκε δυο χιλιόμετρα μακριά. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ίχνη αίματος βρέθηκαν σε όλη τη διαδρομή μεταξύ αυτοκινήτου και πτώματος.

Το παραπάνω εύρημα ενισχύει το ενδεχόμενο η Μαρκέλλα να παρασύρθηκε ζωντανή από το αυτοκίνητό της και να σύρθηκε για δυο χιλιόμετρα όπως ανέφερε ο πραγματογνώμονας, Παναγιώτης Μαδιάς, στην εκπομπή του STAR, Αλήθειες με τη Ζήνα.

«Είναι πολύ ύποπτη αυτή η περίπτωση, χρειάζεται περαιτέρω έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα σημεία σύρσης του οχήματος είναι με άλλο όχημα ή έχουν γίνει στην επιφάνεια του οδοστρώματος», είπε ο κ. Μαδιάς ο οποίος να σημειωθεί ότι δεν ήταν διορισμένος τεχνικός σύμβουλος, και ανέφερε ότι δεν του επετράπη να εξετάσει ενδελεχώς το όχημα, παρά μόνο επιφανειακά.

Επιπλέον, ανέφερε πως είναι πάρα πολύ περίεργο το γεγονός ότι δεν εντοπίστηκαν ίχνη αίματος του θύματος μέσα στο αυτοκίνητό της:

«Τίθεται το κυρίαρχο ερώτημα εάν υπήρξε τραυματισμός από το συμβάν. Ανεξάρτητα εάν υπήρξε άλλο όχημα ή όχι που παρενέβη στην πορεία του αυτοκινήτου της κοπέλας, δεν τραυματίστηκε καθόλου από την πρώτη εκτροπή του οχήματος και από τη φερόμενη επαναφορά του οχήματος από το χωράφι ξανά στο οδόστρωμα. Δεν υπήρξε τραυματισμός μέσα στο αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο εξετράπη 15 μέτρα. Έπρεπε να είχε πέσει στο χωράφι βάσει της φυγόκεντρου δύναμης. Πώς βρέθηκε στην άλλη πλευρά του δρόμου;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πραγματογνώμονας.

«Είναι πολλά τα ερωτήματα. Υπάρχουν γυαλιά σε σημεία που δεν έπρεπε να υπάρχουν», συμπλήρωσε και εκτίμησε ότι κάποιος την έβγαλε από το όχημα και την έσυρε για δυο χιλιόμετρα.

«Η πρώτη εκτίμηση η δική μου και είμαι απόλυτα σίγουρος γι’ αυτό είναι ότι η Μαρκέλλα δεν τραυματίστηκε από το τροχαίο. Μια χαρά την άφησαν, ζωντανή και ατραυμάτιστη. Την πήραν, την έβγαλαν, την έβαλαν στον δρόμο και ήρθε το όχημα και την παρέσυρε. Σε κάθε περίπτωση, εάν είχε τραυματιστεί από τη εκτροπή του οχήματος, θα υπήρχε ίχνος σταγόνας σε κάποιο σημείο του αυτοκινήτου», επεσήμανε ο πραγματογνώμονας.

Ο σύντροφος της Μαρκέλλας με την οποία διατηρούσε σχέση επί οκτώ μήνες και τους τελευταίους μήνες συζούσαν, υποστηρίζει ότι κάτι άλλο συμβαίνει και δήλωσε ότι θα το φτάσει μέχρι το τέλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά της Μαρκέλλας διαμένουν πλέον με την αδελφή της.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.