Είδηση για: #, #

Εύβοια: Νέα περίπτωση κακοποίησης γυναίκας καταγγέλθηκε στην Κύμη – 41χρονη ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη για τρία χρόνια

6 Απριλίου 2024, 6:18 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
endoikogeniaki Via-Kimi

Τρία χρόνια ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια ενός κακοποιητή πρώην συντρόφου της μια 41χρονη γυναίκα στην Κύμη Εύβοιας .

Εφιαλτικές στιγμές για γυναίκα – Πήδηξε από το μπαλκόνι για να γλιτώσει το ξύλο από τον σύντροφό της

Από τον Απρίλιο του 2021 ο 44χρονος είχε εκδηλώσει την επιθετική συμπεριφορά του, όταν χτύπησε σε όλο της το σώμα και το πρόσωπο με μπουνιές την 41χρονη με την οποία εκείνο το διάστημα ήταν σε σχέση. Ωστόσο η 41χρονη παρέμεινε μαζί του μέχρι που τον περασμένο μήνα, τον Μάρτιο 2024, ο 44χρονος κλείδωσε την πόρτα του σπιτιού που έμεναν μαζί και δεν την άφηνε να βγει από αυτό.

Η 41χρονη μη μπορώντας να υπομείνει πια τα όσα περνούσε, πριν από δέκα ημέρες περίπου, βρήκε το κουράγιο και έφυγε από το σπίτι βάζοντας τέλος στην κακοποιητική αυτή σχέση.

Ο κακοποιητής όμως φαίνεται να μην δεχόταν αυτή της την απόφαση με αποτέλεσμα να της στέλνει γραπτά μηνύματα στο κινητό της, να την απειλεί και να την βρίζει .

Έτσι η γυναίκα το μεσημέρι της Πέμπτης (4/4) πήγε στο Αστυνομικό τμήμα της Κύμης και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του με αποτέλεσμα να κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη, παράνομη κατακράτηση και εξύβριση.

Προφανώς η κοπέλα βρήκε τη δύναμη αφού ταράχθηκε με την φρικτή δολοφονία της 29χρονης Κυριακής στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων και κατάλαβε πως αν δεν καταγγείλει τα όσα βίωνε μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα πράγματα.

Πρόκειται για μια εξαιρετική κοπέλα που κατάγεται από χωριό της νότιας Εύβοιας και μέχρι πριν τρία χρόνια είχε σοβαρή σχέση με ένα πολύ καλό παιδί από τις Πετριές…

Απομακρύνθηκαν όμως με την έναρξη των περιοριστικών μέτρων του Κόβιντ η κοπέλα εγκαταστάθηκε στην Κύμη όπου γνώρισε τον  άνθρωπο που την κακοποιούσε βάναυσα.

Το eviathema παρακολουθεί την καταγγελία γιατί υπάρχουν πληροφορίες πως κάποιοι διέρρευσαν μέσα από το τμήμα τα όσα κατήγγειλε η κοπέλα η οποία είναι έξω φρενών με την επιπολαιότητα αυτών που θα έπρεπε να την προστατέψουν!

Θα ερευνηθούν τα πάντα καθώς και αν αυτή η κοπέλα προστατεύθηκε όπως έπρεπε από τις αρμόδιες αρχές.

Επίσης ερευνάται το παρελθόν του “νταή” συντρόφου και εάν η εν γένει συμπεριφορά του είναι επιθετική και εριστική προς συμπολίτες του!

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.