Νέα στοιχεία για τη δολοφονία στη Χαλκίδα – Τι είπε ο Σούρας: Ποιος ήταν ο πρώτος εφηβικός έρωτας του θύματος;

«Πολλές φορές οι εμμονές ενός προσώπου γεννώνται εξαιτίας άλλων εμμονών κάποιου άλλου ανθρώπου»

souras dolofonia

Για τη δολοφονία στη Χαλκίδα μίλησε τη Δευτέρα το πρωί ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, ο οποίος επιλέχθηκε και ως ειδικός σύμβουλος / εμπειρογνώμονας της οικογένειας, καλεσμένος της καθημερινής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το πρωινό» και του Γιώργου Λιάγκα.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο κ. Σούρας, πρώτος εφηβικός έρωτας του θύματος ήταν μία γυναίκα, η οποία τυχαίνει σήμερα να είναι κουνιάδα της κατηγορούμενης, να έχει δηλαδή παντρευτεί τον αδερφό της. «Πολλές φορές οι εμμονές ενός προσώπου τις οποίες αναγνωρίζουμε και επισημαίνουμε και καλά κάνουμε, δεν είναι αυτοφυείς αλλά γεννώνται εξαιτίας άλλων εμμονών κάποιου άλλου ανθρώπου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα πάντως, το ρεπορτάζ της συντάκτριας του ΑΝΤ1 Κέλλυς Χεινοπώρου πάνω στην υπόθεση, έφερε στο φως άλλη μία αποκάλυψη η οποία θα μπορούσε να βοηθήσει τις αρχές: Μικρό χρονικό διάστημα πριν από τη δολοφονία, αυτοκίνητο «σχετιζόμενο με το θύμα», κατά την ακριβή της διατύπωση, προσέγγισε το θύμα όσο αυτό ήταν πεζό και με ιδιαίτερα επικίνδυνο ελιγμό, προσπάθησε να το παρασύρει με αποτέλεσμα ο άνδρας να ξεφύγει κυριολεκτικά «στο παρά πέντε».,

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τη μαρτυρία για τη συγκεκριμένη επίθεση θα εισφέρει μία φίλη του ευρύτερου περιβάλλοντος κατηγορούμενης και θύματος, η οποία μάλιστα έχει στη διάθεσή της και τεκμήριο από ένα SMS, το οποίο διακινήθηκε το τελευταίο διάστημα και το οποίο αναμένεται να απαντήσει σε πολλά ερωτηματικά των αστυνομικών αρχών. Η γυναίκα καταθέτει ως μάρτυρας στο πλαίσιο της υπό διενέργεια έρευνας.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Τα πρώτα λεπτά μετά τη δολοφονία του 43χρονου στη Χαλκίδα

Χαλκίδα: Τα τελευταία λεπτά του 43χρονου λίγο πριν την άγρια δολοφονία (Βίντεο ντοκουμέντο)

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία του 43χρονου στη Χαλκίδα – Όσα ισχυρίζεται η κατηγορουμένη για το κίνητρο του φονικού