“Μαρία Τσάλα”: Ραγδαίες εξελίξεις με τη Ρωσίδα κατάσκοπο – Κατατέθηκε πλαστό ενοικιαστήριο συμβόλαιο στο Αλιβέρι [ΒΙΝΤΕΟ]

tsala fb

Αποκαλύψεις φωτιά έκανε ο δημοσιογράφος του Σκαϊ Σωτήρης Μπαρσάκης στην εκπομπή “Δεκατιανοί” , ενώ μετά από δημοσιογραφική έρευνα προέκυψαν νέα στοιχεία για την εμπλοκή του δικηγόρου Νίκου Λυμπερόπουλου προκειμένου το πρόσωπο με τα στοιχεία Μαρία Τσάλλα να εγγραφεί στο δημοτολόγιο του δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Καταρχάς ο δικηγόρος Νίκος Λυμπερόπουλος ο οποίος σε χθεσινή του συνέντευξη στους Δημοσιογράφους Γιάννη Πιταρά και Γιώργο Γρηγοριάδη δεν θυμόταν αν η Ρωσίδα κατάσκοπος με τα στοιχεία του ονόματος Μαρία Τσάλλα (που αντιστοιχούσαν σε νεκρό βρέφος που γεννήθηκε στο Μαρούσι το 1991) είχε φιλοξενηθεί από τον ίδιο στο Αλιβέρι, σήμερα σε νεα επικοινωνία του με την εκπομπή θυμήθηκε ότι η γυναίκα του είχε καταθέσει μια υπεύθυνη δήλωση ότι φιλοξενεί την Μαρία Τσάλλα στο σπίτι της.

Ο Σωτήρης Μπαρσάκης αποκάλυψε και άλλα θέματα τα οποία είναι προς διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές.
Πρώτον: Η υπάλληλος του δήμου Κύμης Αλιβερίου αρνούνταν να εγγράψει την Ρωσίδα.

Δεύτερον ο κ Λυμπερόπουλος δεν είχε πάει μια φορά στο δημοτολόγιο όπως αρχικά υποστήριξε αλλά πολλές φορές πιέζοντας την υπάλληλο.

Τρίτον: Η υπάλληλος έκανε ερώτηση στο Υπουργείο Εσωτερικών και έλαβε απάντηση πως αν υπάρχουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πρέπει η ενδιαφερόμενη να εγγραφεί.

Τέταρτον: η υπάλληλος επειδή εξακολουθούσε να δυσπιστεί την έστειλε στο αστυνομικό τμήμα Αλιβερίου για το γνήσιο της υπογραφής της.

Πέμπτον: Ενα από τα δικαιολογητικά που απαιτούνταν ήταν ενοικιαστήριο σπιτιού στο Αλιβέρι καθώς η υπάλληλος του δήμου δεν αρκούνταν στην υπεύθυνη δήλωση φιλοξενίας. Μετά από ένα μήνα εμφανίστηκε ενοικιαστήριο συμβόλαιο με διεύθυνση σπιτιού στο Αλιβέρι

Έκτον: Οι πιέσεις του κυρίου Λυμπερόπουλου προς την αρμόδια υπάλληλο ήταν συνεχείς (δεν πήγε τυχαία στο δημαρχείο μια μέρα και έφυγε)και της είπε πως θα βρεθεί κατηγορούμενη εάν δεν εγγράψει τη “Μαρία Τσάλλα” στο δημοτολόγιο διότι ήταν δικαίωμά της

Όμως ο Σωτήρης Μπαρσάκης εντόπισε το σπίτι αυτό η ιδιοκτήτρια του οποίου αρνήθηκε ότι είχε νοικιάσει ποτέ το οίκημα στο πρόσωπο με τα στοιχεία Μαρία Τσάλλα και ότι δεν γνώριζε αυτό το άτομο.

Μάλιστα η γυναίκα που είναι μια αξιοσέβαστη κυρία έπαθε σοκ και απορούσε πως ενεπλάκη το όνομα της στην υπόθεση.

Από αυτό προκύπτει (και είναι κάτι που θα ερευνήσουν οι αρμόδιες αρχές) ότι το ενοικιαστήριο συμβόλαιο που προσκομίστηκε για την εγγραφή ήταν πλαστό άρα πρέπει να ερευνηθεί ποιος το πλαστογράφησε.

Φαίνεται ότι η υπόθεση έχει πολύ βάθος και πρέπει να ερευνηθεί ο ρόλος των εμπλεκομένων προσώπων για να διαπιστωθεί ποια ήταν τα κίνητρα εξαπάτησης υπαλλήλων και υπηρεσιών για την πλαστοπροσωπία της Ρώσου κατασκόπου στο όνομα του νεκρού βρέφους.

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Εύβοια: Φωτιά σε συμβολαιογραφείο στα Ψαχνά – Από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς [ΦΩΤΟ]

Εύβοια: Δημότης Αλιβερίου φαινόταν η Μαρία Τσάλα – Ραγδαίες εξελίξεις για την Ρωσίδα κατάσκοπο στο Παγκράτι [ ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Εύβοια: Διάρρηξη με κλοπή σε φούρνο στην Νέα Αρτάκη – Καρφώθηκε στην τζαμαρία ο δράστης [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Χαλκίδα: Γυναίκα μπούκαρε σε κατάστημα και έκλεψε το κουτί με τα χρήματα για το Χαμόγελο του Παιδιού

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ριτσώνα: 28χρονος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού – Οδηγήθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο