Νεκρός βρέθηκε σε χαράδρα ο 46χρονος κτηνοτρόφος από τα Μανίκια [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Είχε χαθεί από τις 3 Οκτωβρίου και τον αναζητούσαν Συγχωριανοί του και διασώστες της Πυροσβεστικής

a

Νεκρός ανασύρθηκε από χαράδρα 70 μέτρων κοντά στο Μακρυχώρι ο 46 χρονος Βοσκός από τα Μανίκια Νίκος Π. ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τις 3 Οκτωβρίου και τον αναζητούσαν όλοι οι συγχωριανοί του από τα Μανίκια. Το άψυχο σώμα του κτηνοτρόφου εντόπισαν άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ , της Πυροσβεστικής Κύμης , αστυνομικών με ντρόουν που είχε  θερμική κάμερα. Πριν λίγη ώρα έγινε η ανάσυρση του άτυχου βοσκού με τη συνδρομή και εθελοντών διασωστών της ΕΣΔΔΕ.

Το πρωί της Δευτέρας ο κτηνοτρόφος είχε πάει να φροντίσει τα ζώα του και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής ενώ κλειστό φαινόταν και το κινητό του τηλέφωνο.

To eviathema σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της κοινότητας Μανικίων Κώστα Σεφερλή είχε μεταφέρει σε ρεπορτάζ την ανησυχία των κατοίκων που έψαχναν τον συγχωριανό τους οποίος δεν είχε επιστρέψει στο χωριό μετά τις 11 το πρωί όπως συνήθιζε να κάνει καθημερινά.

Δυστυχώς μετά από δυο μέρες αναζητήσεων οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και ο 46χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε δύσβατη χαράδρα ανάμεσα στα χωριά Μακρυχώρι και Μανίκια.

a

b

aaaaa 2

oooo

kkkk

llll

jkkkj

gffggf

sfsggd