in ,

Νίκος Αγγελής: Μόνο η δικαιοσύνη μπορεί να βάλει στη θέση του τον συκοφάντη μπλόγκερ

Νίκος Αγγελής: Μόνο η δικαιοσύνη μπορεί

Σε κείμενο – ανάρτηση του ο Στενός Συνεργάτης του Θανάση Μπουραντά Νίκος Αγγελής προχώρησε πριν από λίγο στα κοινωνικά δίκτυα όπου μιλάει για την συκοφαντική και υβριστική επίθεση που δέχεται από δήθεν δημοσιογράφο μπλόγγερ, ο οποίος είναι γνωστός ότι δημιουργεί θέματα σε πάρα πολλούς,δηλώνοντας χαρακτηριστικά “Έχω προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να προστατέψω την τιμή και την υπόληψή μου όμως εκείνος εξακολουθεί να γράφει εναντίον μου ότι είμαι «δημοτικός σκύλος»”

Απροσδόκητος χαμός Δημοτικού Συμβούλου από το Μαντούδι – Το συγκλονιστικό μήνυμα του Γιώργου Τσαπουρνιώτη

Υπάρχει ένας συκοφάντης μπλογγερ που παριστάνει το δημοσιογράφο και δημοσιεύει διαρκώς ψέματα εναντίον μου..
Δεν με συκοφαντεί απλώς αλλά με βρίζει με τον χειρότερο τρόπο..
Μάλιστα είχε κινηθεί δικαστικά εναντίον μου επειδή είχα γράψει την αλήθεια ότι δηλ. κατά την άποψη μου δεν είναι δημοσιογράφος ,υπόθεση την οποία έχασε και πρέπει να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα…
Έχω προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να προστατέψω την τιμή και την υπόληψή μου όμως εκείνος εξακολουθεί να γράφει εναντίον μου ότι είμαι «δημοτικός σκύλος».. «τρώω δημοτικό χρήμα» και διάφορα άλλα ευτράπελα συκοφαντικά και προσβλητικά για την προσωπικότητα μου .. Χαρακτηρισμούς οι οποίοι είναι αήθεις και ψευδέστατοι..
Διαβάζοντας όλα αυτά που γράφει εναντίον μου σκέφτηκα την περίπτωση ενός πρώην πρωθυπουργού του Ανδρέα Παπανδρέου σε μια ιστορία που έχει δημοσιοποιήσει μέσω συνέντευξης του ένας στενός του συνεργάτης ο αείμνηστος καρδιολόγος Δημήτρης Κρεμαστινός…
Την εποχή του «Αυριανισμού» που σήμερα έχει την έκφρασή της στο διαδίκτυο ο τότε εκδότης της Αυριανής Μ. Κουρής είχε πάει στο ΠΑΣΟΚ και απαιτούσε να του δώσουν ένα υπέρογκο ποσό ως δάνειο λέγοντας ότι έχει βοηθήσει πολύ το κόμμα και ότι του το οφείλουν! Στο πίσω μέρος του μυαλού του είχε προφανώς τη σκέψη ότι τα χρήματα αυτά δεν θα επιστραφούν ποτέ όπως είχε γίνει πολλές φορές σε αυτή τη χώρα θαλασσοδάνεια κλπ κλπ..
Το δάνειο δεν του το ενέκριναν και τότε άρχισε να βρίζει τον Ανδρέα Παπανδρέου και να δημοσιεύει γυμνές φωτογραφίες της Δήμητρας .. Ο Ανδρέας σε μια σύσκεψη με τους συνεργάτες του έδειχνε πολύ στεναχωρημένος και κάποια στιγμή είπε..
“Εμένα ας με χτυπήσουν όσο θέλουν..Γιατί όμως χτυπάνε τη γυναίκα μου;; είναι άδικο”..
Ένας συνεργάτης του τότε του είπε..
Πρόεδρε θα κάνεις αυτό που θα έκανε και ένας χωριάτης όχι ένας πρωθυπουργός…
” Δηλαδή”;;; ρώτησε ο Ανδρέας… “Θα του σπάσεις το κεφάλι” είπε ο σύμβουλός του και πρόσθεσε..” Ένας χωριάτης όταν του προσβάλλουν τη γυναίκα πάει και σπάει το κεφάλι αυτού που το κάνει”…
Δώσε μια εντολή και θα γίνει..ο Ανδρέας δεν μίλησε..
Μετά από αρκετό καιρό ο Κρεμαστινός τον ρώτησε από περιέργεια.
.”Πρόεδρε αυτό που σου είχε πει ο τάδε το σκέφτηκες;;;;” Ο Παπανδρέου τον κοίταξε και του είπε: «Δημήτρη..¨όταν ένας πρωθυπουργός ενεργεί έτσι δεν μπορεί να έχει καμιά σχέση με τη δημοκρατία και την ευνομούμενη πολιτεία»..
Σκέφτηκα πόσο σοφή κουβέντα είναι αυτή..Θα μπορούσα και εγώ να λειτουργήσω σαν άντρας..Να το πιάσω και να το ξεβρακώσω το παλιόπαιδο και να το κάνω να ζητήσει συγνώμη για τα ψέματα και τις προσβολές…
Όμως έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη..Δεν έχω που άλλου να προσφύγω σε μια ευνομούμενη πολιτεία και σε μια δημοκρατία που επιτρέπει σε αμόρφωτους και απαίδευτους ανθρώπους να γράφουν δημόσια ότι τους καπνίσει! Θα περιμένω υπομονετικά λοιπόν με σεβασμό στους θεσμούς για μια δικαίωση που θα έρθει όσο και αν καθυστερήσει!!!

Υ.Γ. Γνωρίζω πολύ καλά ποιο πολιτικό πρόσωπο βρίσκεται πίσω από αυτές τις επιθέσεις

Απροσδόκητος χαμός Δημοτικού Συμβούλου από το Μαντούδι – Το συγκλονιστικό μήνυμα του Γιώργου Τσαπουρνιώτη

Τροχαίο πριν λίγο στην Έξω Παναγίτσα με 3 οχήματα [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]