Εντοπίστηκαν μετά από πολύωρη επιχείρηση αστυνομίας και Πυροσβεστικής υπό την καθοδήγηση του τοπικού προέδρου Κώστα Σεφερλή, οι δύο ανήλικοι οι οποίοι έχασαν νωρίτερα σήμερα τον προσανατολισμό τους σε σημείο κοντά στα Μανίκια του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.
Όπως δημοσίευσε νωρίτερα το eviathema.gr, οι δύο νεαροί εξαφανίστηκαν με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις αρχές και να ξεκινήσει άμεσα η αναζήτησή τους μάλιστα με την συνδρομή πυροσβεστών από την ΠΥ Χαλκίδας.
Τα στελέχη έχοντας λάβει το στίγμα εντοπισμού τους από κινητό τηλέφωνο κατά προσέγγιση βρέθηκαν στην περιοχή όμως χρειάστηκε αρκετή ώρα για να βρούν το ακριβές σημείο.
Λίγο μετά τις 12:00 οι δύο νεαροί παρελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στα οικία τους πρόσωπα καλά στην υγεία τους.