Νότια Εύβοια: Τα σχολεία επισκέφθηκε ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Γρηγόρης Δάσκος

ΔΑΣΚΟΣ

Τα Δημοτικά Σχολεία του Μαρμαρίου , 1ο Καρύστου και 2ο Καρύστου επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 2/2/22, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας κ. Γρηγόρης Δάσκος.

Συναντήθηκε με τους διευθυντές και τους συλλόγους διδασκόντων των σχολείων με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα που προκύπτουν καθημερινά στις σχολικές μονάδες καθώς και τρόποι αντιμετώπισής των , ώστε η διδασκαλία των μαθημάτων να είναι αποτελεσματική προς όφελος των μαθητών.

Τονίστηκε η σημασία της δια ζώσης εκπαίδευσης, η ανάγκη επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών καθώς και η παροχή ηλεκτρονικού εξοπλισμού στα σχολεία και τους εκπαιδευτικούς.

Επισημάνθηκε η ανάγκη τήρησης των νόμων, των προεδρικών διαταγμάτων και των εγκυκλίων που διέπουν την λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Ο Δ/ντης Α/θμιας Εκπ/σης Εύβοιας , ευχαρίστησε τους/τις Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων για το σημαντικό έργο που επιτελούν μέσα από τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην εκπαίδευση και απάντησε σε ερωτήματα δ/ντων και εκπαιδευτικών για θέματα λειτουργίας των σχολείων.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καρύστου κ. Ελευθέριο Ραβιόλο και την Αντιδήμαρχο υπεύθυνη για θέματα παιδείας του δήμου κ.Μαρία Κανέλλου – Χουντάσημε τους οποίους συζήτησαν θέματα που αφορούν στην συντήρηση των διδακτηρίων της περιοχής, στην κάλυψη των λειτουργικών δαπανών καθώς και στην ενίσχυση των σχολικών μονάδων με νέους σύγχρονους υπολογιστές.

Τέλος επισκέφθηκε το Νηπιαγωγείο Κριεζών όπου συναντήθηκε με την Πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Κύμης κ. Σταυρούλα Ζαχαριά με την οποία συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής Κύμης – Αλιβερίου .

Διαβάστε Επίσης:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Τρόμος στην Βόρεια Εύβοια: Κουκουλοφόροι προσπαθούσαν να διαρρήξουν μαγαζί στην Ιστιαία

Εύβοια: “Τον χτυπούσε με σφυρί στο κεφάλι” – Στα χέρια της ασφάλειας Χαλκίδας ο ένας εκ των δραστών της επίθεσης στον πατέρα έξω από σχολή Kick Boxing

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ενδοοικογενειακό επεισόδιο στην Βόρεια Εύβοια – 25χρονη κατάγγειλε τον σύζυγό της

Εύβοια: Τροχαίο ατύχημα με εκτροπή στα Πολιτικά

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Εύβοια: Ομαδική βίαιη επίθεση σε πατέρα έξω από σχολή Kick Boxing – Περίμενε το παιδί του

Εύβοια: Άγρια καταδίωξη 39χρονου στο Βαθύ – Συγκρούστηκε με μαντρότοιχο και τον συνέλαβαν

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Βόρεια Εύβοια: Χειροπέδες σε 44χρονο για ναρκωτικά – Προσπάθησε να τα καταπιεί

Αποκάλυψη – Εύβοια: Διαδικτυακές επιθέσεις σεξιστικού χαρακτήρα από αιρετούς της Κύμης σε κυρίες του τοπικού συμβουλίου

Εύβοια: Παιδαριώδεις χειρισμοί από το αστυνομικό τμήμα Καρύστου

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο  GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια