O Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Μώρος Νικόλαος – Ανδρέας στο ΔΣ της ΑΝ.ΔΙΑ Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας.

Νίκος Μώρος Επιμελητήριο Ευβοίας

Νέος εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ευβοίας στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΝ.ΔΙΑ Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας ορίστηκε ο Νίκος Μώρος ‘Α Αντιπρόεδρος του φορέα έκανε γνωστό το Επιμελητήριο με ανακοίνωσή του….

Η ανακοίνωση…

Το Επιμελητήριο Εύβοιας γνωρίζει στα μέλη του ότι νέος εκπρόσωπος του Φορέα στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΝ.ΔΙΑ Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας, ορίστηκε ο Α΄ Αντιπρόεδρος, κ. Μώρος Νικόλαος – Ανδρέας.

Η Δήμαρχος Χαλκιδέων έθεσε το Δήμο συμπαραστάτη στην πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου για την αναβίωση της Τεχνικής Σχολής “Δημόκριτος” σε εκπαιδευτικό κέντρο

Η εκπροσώπηση ορίστηκε μετά την υποβολή παραίτησης του κου Νταβαρία Αντώνιου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΝ.ΔΙΑ καθώς και από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου αυτής. O εν λόγω παραιτήθηκε από την ανωτέρω θέση, σεβόμενος όπως δήλωσε, τις αρχές διαφάνειας με τις οποίες πορεύεται και σύμφωνα με αυτές, δεν επιθυμεί να προΐσταται σε ένα Φορέα, ο οποίος θα διαχειριστεί το τρέχον πρόγραμμα ΄΄ Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, διότι την παρούσα στιγμή, προκύπτει ασυμβίβαστο μεταξύ της επαγγελματικής του δραστηριότητας και του αναφερθέντος προγράμματος.

Ο κ. Μώρος Νικόλαος – Ανδρέας, με την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, αφού ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη του Φορέα και για την Τιμή που του απέδωσε, δήλωσε πως από την πρώτη στιγμή, μέσα από το νέο του ρόλο, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συνεχίσει επάξια το έργο του προκατόχου του που στόχο είχε, η ΑΝ.ΔΙΑ να αποκτήσει τον ρόλο που της αρμόζει ως ένα από τα ισχυρότερα εργαλεία της Περιφέρειας και απώτερο σκοπό την ανάπτυξη όλων των επαγγελματιών της Στερεάς Ελλάδας και την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων των επαγγελματιών της Εύβοιας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr