Δήμος Κύμης – Αλιβερίου: Ο Γιάννης Πιλάτης σε ρόλο Εφιάλτη-Προδίδει την παράταξη που τον ανέδειξε

Πιλάτης 3

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του ως δήμαρχος προχώρησε ο Γιάννης Πιλάτης παρά την άρνηση όλων των στελεχών και των προέδρων του συνδυασμού του να τον ακολουθήσουν, εκείνος δείχνοντας πόσο ακατάλληλος είναι να ηγηθεί αναλαμβάνει το ρόλο του αποστάτη και του εφιάλτη της προσπάθειας της δημοτικής αρχής.

Ο  άνθρωπος που εδώ  και πολύ καιρό λειτουργεί ως δούρειος ίππος του Δημήτρη Θωμά μέσα στην δημοτική αρχή δεν μπορεί να δεχθεί με κανένα τρόπο πως οι πρώην συνεργάτες του τον θεωρούν ακατάλληλο για να ηγηθεί ψηφοδελτίου και αποφασίζει χωρίς να μπορεί να κάνει ψηφοδέλτιο να δημιουργήσει ζημιά στον ίδιο του τον συνδυασμό.

Μετά από πολλές άκαρπες προσπάθειες να βρει υποψήφιους και ενώ στην ουσία πορεύεται μόνο με τον Παναγιώτη Αναγνώστου, ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος δήμαρχος..Φυσικά κανείς δεν τον έχει ακολουθήσει και παραμένει μόνος του, τρέφοντας διαρκώς την ματαιοδοξία και τον προσωπικό του εγωϊσμό..

Η κίνηση του σήμερα 18 Απριλίου να ανακοινώσει μόνος του ότι θα είναι υποψήφιος μόνο ως κίνηση που θέτει τον εαυτό του εκτός δημοτικής πλειοψηφίας μπορεί να θεωρηθεί, ενώ χρησιμοποιεί καταχρηστικά και τον τίτλο αναπληρωτής δημάρχου που του εκχώρησε με απόφαση του ο δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο Πιλάτης δεν ακολούθησε την παράταξη του που δημοκρατικά αποφάσισε ομόφωνα την στήριξη Μπαράκου.

Όταν ένας άνθρωπος είναι σε ένα συνδυασμό και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι με όλους τους προέδρους προτείνουν το Νίκο Μπαράκο ενώ ο ίδιος μόνος του συνεχίζει να επιμένει πως θα έπρεπε εκείνος να προταθεί, καταδεικνύει πολιτική ανικανότητα, αμετροέπεια έλλειψη αυτογνωσίας, αδυναμία πολιτικής σκέψης και βάζει μόνος του τον εαυτό του στο πολιτικό περιθώριο.

Είναι φανερό πως αυτός ο άνθρωπος έχει ήδη τελειώσει πολιτικά και επιβεβαιώνει όλους αυτούς που υποστήριζαν πως..δεν κάνει για τίποτα!