Ο Γιώργος Σπύρου ανακοίνωσε τους τρεις πρώτος υποψήφιους του συνδυασμού – Δείτε ποιοι είναι

spirou 1

Η δημοτική κίνηση Άμεσα με υποψήφιο Δήμαρχο, τον Γιώργο Σπύρου ξεκινάει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.

Πρόκειται για συμπολίτες μας με ουσιαστικό ενδιαφέρον για τον τόπο, διάθεση προσφοράς, έτοιμους να συμβάλλουν στην προσπάθεια για έναν δήμο ανθρώπινο, σύγχρονο, ελκυστικό που θα παράγει πολλούς και καλούς λόγους, για να μείνουν και να δημιουργούν οι νέοι μας στον τόπο τους.

Οι πρώτες υποψηφιότητες που ανακοινώνουμε είναι:

Αγγελοπούλου 1 1

 

  • Αγγελοπούλου Σοφία

Η Σοφία Αγγελοπούλου έχει σπουδάσει αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σήμερα εργάζεται ως υπάλληλος στον ιδιωτικό τομέα, ενώ ασχολείται με τη ζωγραφική και την φωτογραφία.Είναι μητέρα τριών παιδιών, 20, 18 και 15 ετών αντίστοιχα. Είναι κάτοικος Χαλκίδας.

Ζηκούλης 1 1

  • Ζηκούλης Αλέξης

Ο Αλέξης Ζηκούλης είναι χειρουργός οδοντίατρος. Έχει υπηρετήσει σαν αξιωματικός υγειονομικού στην Πολεμική Αεροπορία μέχρι το βαθμό του επισμηναγού, και διετέλεσε επιμελητής του οδοντιατρικού τμήματος του 251 ΓΝΑ και προϊστάμενος της Υγειονομικής Υπηρεσίας της 114ΠΜ. Έχει δύο παιδιά τον Ορέστη 18 ετών και την Ηλέκτρα 13 ετών και είναι κάτοικος Χαλκίδας.

Ιωάννου 1

  • Ιωάννου Δημήτρης

Ο Δημήτρης Ιωάννου είναι Ιδιωτικός Υπάλληλος Φαρμακευτικής Εταιρείας. Έχει σπουδάσει Β. Ιατρικών Εργαστηρίων στην Αθήνα. Είναι γιός του Αθανάσιου Ιωάννου (Ιατρός – Μικροβιολόγος) και της Δέσποινας Πιλάτη (Εικαστική Φωτογράφος), καθώς και εγγονός του αειμνήστου Π. Δημητρίου Πιλάτη. Είναι παντρεμένος με έναν γιο, και είναι κάτοικος Χαλκίδας.

Θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες ανακοινώσεις κι άλλων υποψηφιοτήτων.

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ