in

«Ο κύβος ερρίφθη» στην αίθουσα εκδηλώσεων του γυμνασίου Αλιβερίου, σε μια άκρως επιτυχημένη εκδήλωση

«Ο κύβος ερρίφθη» στην αίθουσα εκδηλώσεων του γυμνασίου Αλιβερίου

Με παράδοση στις επιτυχημένες εκδηλώσεις από την τέχνη έως την ψυχαγωγία ο Εμπορικός σύλλογος Αλιβερίου σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Πνοή» παρουσίασαν το βιβλίο της συγγραφέως Μαρίας Κρόκου «ο κύβος ερρίφθη» σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στην αίθουσα του γυμνασίου Αλιβερίου το Σάββατο 2 Απριλίου.

Εξαιρετικοί όλοι οι συντελεστές-ομιλητές, η Κάκια Ξύδη εκδότρια – συγγραφέας, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου Σοφία Κόλλια Βότση, ο Γεώργιος Τζάνης, πρόεδρος τοπικού τμήματος Αλιβερίου Εταιρείας Ευβοϊκών Σπουδών, η κ.Τζένη Κοσμίδου, συγγραφέας – ηθοποιός, η κα. Αναστασία Καραγιάννη, ηθοποιός που μίλησαν για τη συγγραφέα και το βιβλίο ενώ ιδιαίτερα ξεχωριστή νότα έδωσε στην εκδήλωση ο μουσικός Κωνσταντίνος Καραγιάννης με τους ήχους της αρχαίας ελληνικής λύρας.

Δείτε τον χαιρετισμό της προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου:

Στην Εκδήλωση παραβρέθηκαν: Ο Αντιδήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Νίκος Μαστροκώστας, οι δημοτικοί σύμβουλοι δήμου Κύμης Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς, Θέμης Ζέρβας, Τάσος Βλάχος, Αλεξάνδρα Θαλασσινού, ο πρώην βουλευτής Εύβοιας Σπύρος Γιατράς η πρώην δημοτική σύμβουλος Μαργαρίτα Μέξη, η πρόεδρος του συλλόγου γυναικών Αλιβερίου Τούλα Πανουργιά, ο συγγραφέας Κώστας Ρούμπος και πολύς κόσμος.

«Ο κύβος ερρίφθη» στην αίθουσα εκδηλώσεων του γυμνασίου Αλιβερίου

Ένα ξεχωριστό βιβλίο που κατακτά και καθηλώνει τον αναγνώστη από τις πρώτες σελίδες!
Μετά τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της, η Λυδία έρχεται αντιμέτωπη με μια άγνωστη πραγματικότητα. Γίνεται κάτοχος ενός αρχαίου μυστικού που βρίσκεται κρυμμένο εδώ και είκοσι πέντε αιώνες, προστατευμένο από αδιάκριτα μάτια. Η ίδια αγνοεί τη σημασία όσων κληρονομεί αλλά και τον κίνδυνο στον οποίο βρίσκεται.

Χωρίς να το ξέρει, κινδυνεύει να εκθέσει το παρελθόν και να ανατρέψει τη ροή της ιστορίας. Σύμμαχός της ο Ορέστης, καθηγητής φιλοσοφίας, που τη βοηθά να ξεδιαλύνει μπερδεμένους γρίφους και σύμβολα. Θα καταφέρει να προστατεύσει όσα της ανατέθηκαν; Θα μπορέσει να σωθεί η ίδια; Και τελικά, ο Ορέστης είναι τόσο αθώος όσο ισχυρίζεται ότι είναι;

«Ο κύβος ερρίφθη» στην αίθουσα εκδηλώσεων του γυμνασίου Αλιβερίου

Βιογραφικό:

Η Μαρία Κρόκου γεννήθηκε στην Εύβοια. Από πολύ νωρίς έδειξε ενδιαφέρον για τον άνθρωπο, τις ανάγκες και τα προβλήματά του. Σπούδασε κοινωνική λειτουργός στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας Αθηνών και απασχολήθηκε σε διάφορες μονάδες κοινωνικού ενδιαφέροντος όπως: ΚΑΠΗ, ΨΝΑ, ΟΚΑΔΗΠ. Σήμερα εργάζεται στην Επιθεώρηση Εργασίας, ενώ στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ποίηση, τα παραμύθια, τη ζωγραφική και τη ζαχαροπλαστική. Ζει στην Εύβοια με τα δύο παιδιά και τον σύζυγό της. Έχει γράψει το βραβευμένο, από το καλλιτεχνικό σωματείο Έλευσις και Υδράνη, θεατρικό «Λοξές φιλίες». Το πρώτο βιβλίο της, με τίτλο «Εξάρες», κυκλοφόρησε το 2012 από τις εκδόσεις Novelbooks ενώ το δεύτερο, «Αν δεν ήμουν εγώ… Αν δεν ήμουν εδώ…» το 2015 από τις εκδόσεις Διώνη. Το μυθιστόρημα «Ο κύβος ερρίφθη» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!

Εύβοια: Μεγάλη φωτιά στο Τραχήλι τα ξημερώματα – Ισχυρές δυνάμεις της ΠΥ και Εθελοντών στο σημείο [ΦΩΤΟ]

Η Αγγελική Νικολούλη «σφάζει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου – «Δύσκολα θα σπάσει, είναι θεατρίνα»