Ο Λαλανίτης σε ρόλο θεματοφύλακα και πορτιέρη της Νέας Δημοκρατίας

ΛΑΛΑΝΙΤΗΣ EVIATHEMA

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γιάννης Λαλανίτης εκφράζεται με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για υποψήφιους προέδρους και αναλαμβάνει ρόλο θυρωρού και θεματοφύλακα της παράταξης.

Γράφει λοιπόν μεταξύ άλλων:” Στο χωριό μου λένε μια παροιμία Μαθανε οτι γ…..ε πλακωσανε και οι γυφτοι . Αυτό με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ και την εμπλοκή σε αυτήν ,διαφόρων γραφικών πότε με λαικ σε υποψηφιότητες είτε με τηλεφώνα είτε με δια ζωσης επαφες .Για τις εκλογες στην Ευβοια μιλαω. Ασχολουνται πολλοι ,και στηρίζουν υποψηφιότητα άνθρωποι που δεν έχουν καμιά σχέση με την ΝΔ Ο ένας είναι θεατρίνος ,καραγκιοζοπαίχτης δηλ και ο άλλος οικογενειακώς ασχολείται με κοιραλειφες και φτιάχνει συνταγές . Ο ΔΕ ΤΡΙΤΟΣ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΩ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ μέγας ψεκασμένος και αντιεμβολιαστης. Λοιπόν ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΕΣ φίλοι και συναγωνιστές Απευθύνομαι στο μυαλό ,μα κυρίως στην καρδιά σας να κρατήσουμε ψηλά την σημαία των αγώνων ,να στηρίξουμε όλους τους αγωνιστές που είναι παρόντες στο σήμερα της οργάνωσης .να μην επιτρέψουμε σε παράγοντες εκτός ΝΔ ,να επιβάλλουν τις απόψεις τους ,και τους εκλεκτούς του Είναι ιστορική ευθύνη ,και χρέος απέναντι στην ΝΔ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.”

Προφανώς ο κύριος Λαλανίτης θεωρεί τον εαυτό του αγνό και αμόλυντο αγωνιστή της Νέας Δημοκρατίας και ψέγει τους εσωκομματικούς του αντιπάλους αποδίδοντάς τους υστεροβουλία, θεατρινισμούς κλπ κλπ.

Ισως επειδή όταν εκείνος πήγε στη Νέα Δημοκρατία φεύγοντας από το ΠΑΣΟΚ (η για να το διατυπώσουμε καλύτερα διωκόμενος κλοτσηδόν) δεν του ζήτησε κανείς στη Νέα Δημοκρατία πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων.

Σήμερα που τα χρόνια έχουν περάσει και ο κ Λαλανίτης θεωρεί ότι κάποια πράγματα έχουν ξεχαστεί ή δεν τα γνωρίζουν οι νεότεροι αναλαμβάνει ρόλο τιμητή στη Νέα Δημοκρατία και κουνά το δάχτυλο τη ηθικής.

Θα του θυμίσουμε μόνο μια φράση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Μένιου Κουτσόγιωργα που ο κύριος Λαλανίτη εκείνη την εποχή υποστήριζε και ως κομματικό μέλος. Κύριε Λαλανίτη περι ηθικής δεν δικαιούστε δια να ομιλείτε»

Και επειδή απαντώντας στα σχόλια της ανάρτησης του σε «σύντροφό» του (αν και είναι αδόκιμος ο όρος για Νεοδημοκράτες) τον ρώτησε αν έχει ανανεώσει την κάρτα της Νέας Δημοκρατίας θα του απευθύνουμε το ίδιο ερώτημα. Εσείς κύριε Λαλανίτη την ανανεώσατε;;;

Του συστήνουμε πάντως πριν κάνει πολιτικές δηλώσεις των εσωκομματικών εκλογών να κάνει δυο δημόσιες τοποθετήσεις για δυο ζητήματα.

Για ποιο λόγο τον έδιωξαν από το ΠΑΣΟΚ και για ποιο λόγο φιγουράριζε σε πρωτοσέλιδο τίτλο τοπικής εφημερίδας στις αρχές της Δεκαετίας του 1990; Ας ξεκαθαρίσει πρώτα τις απορίες του κόσμου για αυτά τα δυο θέματα και μετά ας κάνει μαθήματα πολιτικής και ηθικής

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι

fb1