Ο Μαστροκώστας εξελέγη στο ΦΟΔΣΑ

2 Νοεμβρίου 2022, 5:27 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Σήμερα 2-11- 22 έγινε έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων του ΦΟΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας .
Ένα από τα τέσσερα θέματα της γενικής συνέλευσης ήταν η αντικατάσταση μέλους του διοικητικού συμβουλίου του φορέα μετά την παραίτηση του δημάρχου Ιστιαίας Ιωάννη Κοτζιά .
Το Δήμο Κύμης-Αλιβερίου στην γενική συνέλευση του φορέα εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Νικόλαος Μπαράκος ο οποίος όταν έγινε αναφορά για το ποιος θέλει να λάβει μέρος για την κάλυψη της θέσης ζήτησε το λόγο και είπε ότι για την κάλυψη της θέσης θέτει υποψηφιότητα ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου σαν δεύτερος Δήμος σε πληθυσμό στην Εύβοια μέσα στους πέντε στην Στερεά και για να έχει εκπροσώπηση ο νομός Εύβοιας .
Η πρόταση του Δήμου Κύμης Αλιβερίου είναι να είναι κύριο μέλος ο Αντιδήμαρχος Νίκος Μαστροκώστας που χειρίζεται αυτόν τον καιρό τη μεταφορά των απορριμμάτων του Δήμου και σαν αναπληρωματικό μέλος ο ο κύριος Νίκος Μπαράκος .
Η πρόταση βρήκε θετική ανταπόκριση και ψηφίστηκε ομόφωνα .

Επίσης Στη σημερινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) Στ.Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στη Θηβα, αποφασίστηκε ομόφωνα η κοινή τιμολογιακή πολιτική του φορέα έτους 2022 και 2023 για την πενθήμερη λειτουργία των αποδεκτών του Φορέα (Χώροι Υγειονομικής Ταφής). Όσοι Δήμοι επιθυμούν να εναποθέτουν Σάββατο ή Κυριακή (λόγω αυξημένων αναγκών τους), θα επιβαρύνονται αναλογικά με τις ποσότητες των απορριμμάτων τους.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.