Ο Νίκος Ζαργάνης νέος αντιπρόεδρος ΔΣ Δήμου Χαλκιδέων

14 Μαΐου 2024, 11:26 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Ο Νίκος Ζαργάνης νέος αντιπρόεδρος ΔΣ Δήμου Χαλκιδέων

Νέος αντιπρόεδρος του ΔΣ Δήμου Χαλκιδέων μετά την διαγραφή του Πάνου Καραμούζη από τον Συνδιασμό του Γιώργου Σπύρου, αναλαμβάνει ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ζαργάνης ο οποίος υπερψηφίστηκε στην χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ.

Υπενθυμίζουμε ότι Με ομόφωνη απόφαση των δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Άμεσα Νέο Ξεκίνημα» διεγράφη από αυτή το μέλος της και δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Σωτήριος Καραμούζης.

Οι λόγοι της διαγραφής περιγράφονται αναλυτικά στο κείμενο το οποίο απεστάλη στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χαλκιδέων κο Δημήτριο Σέρρα. Δείτε εδώ αναλυτικότερα

Χαμός στο συμβούλιο λογοδοσίας του Δήμου Χαλκιδέων: Διαγράφει τον Καραμούζη ο Γιώργος Σπύρου μετά το ατόπημα του να μην ενημερώσει για την ύπαρξη εξωδίκου

Γιώργος Σπύρου - Πάνος Καραμούζης
Δήμος Χαλκιδέων: Με ομόφωνη απόφαση της παράταξης «Άμεσα Νέο Ξεκίνημα» διεγράφη ο Πάνος Καραμούζης από τον συνδυασμό

Πως η παράταξη του Γιώργου Σπύρου έφτασε στο να διαγράψει τον Πάνο Καραμούζη

Σκανδαλώδη θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων, την Μεγάλη Πέμπτη, αφού το θέμα που έθεσε προς συζήτηση ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Γιώργος Σπύρου και εν τέλη δεν συζητήθηκε, δεν αφορούσε προσωπικά δεδομένα αλλά διαχείριση δημοσίου χρήματος.

Από την εξέλιξη αυτή εκτέθηκαν αρκετοί .. όπως ο διαγραφείς δημοτικός σύμβουλος ο οποίος προτίμησε τη σχέση του με το εν λόγω μπλοκ συμπεριφερόμενος ως συνεργάτης παρά ως πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου. (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.