Ο Περιφερειάρχης σχολιάζει κι ευχαριστεί για την εκλογή της παράταξής του πριν ένα χρόνο

Ένας χρόνο πέρασε από την εκλογή του, και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός Κάνει μια ανασκόπηση για τον ένα αυτό χρόνο ενώ ευχαριστεί την ομάδα του και όσους τον στήριξαν.

Νέος κόμβος Χαλκίδας Σχηματαρίου – Ακόμη ένα σημαντικό έργο με την σφραγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Η ανάρτηση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού :

“Σήμερα, ένα χρόνο ακριβώς μετά τις εκλογές, που ανέδειξαν την παράταξή μας Περιφερειακή Αρχή, αισθάνομαι την ανάγκη να πω -για μία ακόμη φορά- ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Ευχαριστώ την ομάδα μας, τους αιρετούς και τους συνεργάτες του «Επιμένουμε», για την αυτοδιοικητική προσπάθεια που οικοδομήσαμε μαζί, με μία μόνη κοινή αναφορά.
Τη Στερεά Ελλάδα!

Ευχαριστώ τις Περιφερειακές παρατάξεις και ιδιαίτερα τους επικεφαλής, που από «αντίπαλοι» ενός έντιμου εκλογικού αγώνα, την επόμενη κιόλας μέρα έγιναν συνοδοιπόροι. Άλλοτε με κοινές και άλλοτε με διαφορετικές προσεγγίσεις, αλλά πάντα με τον ίδιο σκοπό.
Τη Στερεά Ελλάδα!

Περισσότερο απ’ όλους, το μεγάλο ευχαριστώ ανήκει σε όλους εσάς, τους πολίτες της Περιφέρειάς μας. Σε όσους μας προσφέρατε την τεράστια τιμή της ψήφου σας, αλλά και σε όσους είχατε μια διαφορετική επιλογή. Γιατί όλοι ζούμε και αναπνέουμε στον ίδιο τόπο.
Τη Στερεά Ελλάδα!”101501968 10160769406489852 6569184266284957696 n