Ο πρόεδρος του Πύργου αποτελεί τον ορισμό του πολιτικού κωλοτούμπα

pyrgos

Στην συγκέντρωση των νέων οριζόντων εθεάθη ο πρόεδρος Πύργου Σταύρος Στοφόρος που χειροκροτούσε επίμονα τον πρώην δήμαρχο Κύμης..

Βέβαια στην φωτογραφία θα μπορούσε να πει κανείς και ότι αυτομουντζώνεται..

Ίσως γιατί η δημοτική αρχή του έκανε έργα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στο Πύργο με ασφαλτοστρώσεις που δεν είχε δει ποτέ τα τελευταία χρόνια το μικρό αυτό χωριό..
Και έτσι ο Σταύρος έσπευσε να ευχαριστήσει τον πολιτικό του φίλο υπόδικο για τρία κακουργήματα που δεν έκανε τίποτα στον Πύργο επί δώδεκα χρόνια που ήταν δήμαρχος.

Ο Μπαράκος βεβαια αρμόδιος αντιδήμαρχος τεχνικών έργων ήξερε ότι ο Στοφόρος ούτε θα τον στηρίξει ούτε έχει πολιτική ειλικρίνεια σε αυτά που λεει.

Αλλα αυτή είναι η διαφορά του Νίκου Μπαράκου με τον αντίπαλο του εκδικητικό Θωμά.
Έκανε αυτό που έπρεπε για την περιοχή του Πύργου και η ιστορία ας κρίνει τον τοπικό Πρόεδρο ως ολίγιστο και ανειλικρινή που δεν έχει ούτε την ευθιξία να ευχαριστήσει αυτούς που βοήθησαν το χωριό του αλλά παριστάνει τον πολιτικό χειροκροτητή των αντιπάλων τους..

Εξάλλου στην πολιτική ο κάθε ένας πορεύεται με το πολιτικό του ανάστημα!
Εάν είσαι κάτω του μετρίου και λιποβαρής πολιτικά συμπεριφέρεσαι με αχαριστία και όλοι καταλαβαίνουν ότι η μάσκα του καλού παιδιού κρύβει ένα αριβίστα πολιτικό που κάνει κωλοτούμπες για να παρουσιάσει το έργο των άλλων ως δικό του!

Πολιτική επιβίωση με κάθε κόστος!