Ο Σπύρος Πνευματικός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας στη Βόρεια Εύβοια

EOP 1

Ο Βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας, Σπύρος Πνευματικός, βρέθηκε στη Βόρεια Εύβοια όπου συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας, που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, με τη συνεργασία της Ποδηλατικής Ένωσης Παλαιμάχων Αθλητών, των Δήμων Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Στην Δημοσιότητα η Λίστα με τα ποσά που δόθηκαν στα ΜΜΕ λόγο κορονοϊού

Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα ποδηλασίας που διεξήχθη μετά την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω της πανδημίας του κορωνοΪού. Η διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία, με τη συμμετοχή περίπου 200 αθλητών και 500 συνοδών, οι οποίοι πέρασαν δύο ημέρες στη Βόρεια Εύβοια, γνωρίζοντας τις ομορφιές της περιοχής.

Ο κ. Πνευματικός στάθηκε από την πρώτη στιγμή αρωγός στην άρτια διεξαγωγή του αγώνα στη Βόρεια Εύβοια, που είχε πολλαπλά οφέλη για την περιοχή. Για τη συμβολή του, του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας.

Πολύτιμη ήταν και η συμβολή του Υπουργείου Τουρισμού, και προσωπικά του Υπουργού κ. Χάρη Θεοχάρη και του Υφυπουργού κ. Μάνου Κόνσολα, με την ευγενική παραχώρηση της αιγίδας του Υπουργείου καθώς και την προβολή της Βόρειας Εύβοιας τόσο ως εν γένει τουριστικού προορισμού όσο και ειδικότερα εναλλακτικού, αθλητικού και ιαματικού τουρισμού.

Μιλώντας στην ΕΡΤ και το Star Κεντρικής Ελλάδος, τόνισε ότι «στις δύσκολες αυτές ημέρες, η διεξαγωγή αυτής της διοργάνωσης ενισχύει την οικονομία της περιοχής και δίνει την ευκαιρία σε όλη την υπόλοιπη χώρα να δει τον όμορφο αυτό τόπο». Μίλησε ακόμα για τη σημασία της άθλησης και της υγιεινής διατροφής για την σωματική και ψυχική ευεξία. «Ο αθλητισμός ηρεμεί το μυαλό και το σώμα, μας επιτρέπει να εκτονώνουμε το άγχος και έχει ευεργετική επίδραση στην υγεία» σημείωσε.

EOP 2

EOP 5
195 αθλητές από όλη την Ελλάδα στην Αιδηψό | Star Κεντρικής Ελλάδας – Google Chrome
EOP 3
05Ιολ2020 – Επιλογές – ΕΡΤflix – Google Chrome

Ειδήσεις και Νέα από την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι της Εύβοιας 24/7 από το eviathema.gr, την πιο έγκυρη ηλεκτρονική εφημερίδα της Εύβοιας.

Διαβάστε Επίσης