Ο Στράτος Στρατηγάκης στην Χαλκίδα – Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζει η Πυξίδα [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

ΣΤΡΑΤ1

Στην συνεδριακή αίθουσα του Περιφερειακού Μεγάρου στην Χαλκίδα, βρέθηκε ο γνωστός Σύμβουλος Σταδιοδρομίας Στράτος Στρατηγάκης μετά από πρόσκληση στα πλαίσια του προγράμματος Πυξίδα, που διοργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και συγκεκριμένα η Αντιπεριφέρεια Παιδείας.

Πλήθος μαθητών συμμετείχαν το απόγευμα της Κυριακής 03/04 στην διοργάνωση σταδιοδρομίας Πυξίδα. Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, οι Αντιπεριφερειάρχες Κώστας Γαλάνης, Γιώργος Κελαϊδίτης, Ηλίας Μπουρμάς, ο Αντιδήμαρχος Θεοφάνης Σπανός, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Χαλκίδος, η Αντιδήμαρχος Υγείας Διρφύων Μεσσαπίων Αφένδρα Σοφία, η Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Διρφύων Μεσσαπίων Αναστασία Καρατζά και η πρώην Δήμαρχος Ερετρίας Αμφιτρίτη Αλιμπατέ.

Στο πλαίσιο της ημερίδας, ο Μαθηματικός – Ερευνητής και Σύμβουλος Σταδιοδρομίας Στράτος Στρατηγάκης απάντησε σε βασικά ερωτήματα που έχουν μαθήτριες/τές και γονείς. Επίσης,  παρουσίασε  σωστές και έξυπνες πρακτικές για τους υποψηφίους που επιλέγουν σπουδές και επάγγελμα, όπως και το σύστημα εισαγωγής στις Ανώτατες Σχολές με όλες τις αλλαγές που έχουν γίνει και θα ισχύσουν το 2022.

ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ1

ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ2

ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ3

ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ4

ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ5

ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ

ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ6

ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ7

ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ9

ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ10

ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ11

ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ12

ΣΤΡΑΤ1

ΣΤΡΑΤ2

ΣΤΡΑΤ3

ΣΤΡΑΤ4

ΣΤΡΑΤ5

ΣΤΡΑΤ

ΣΤΡΑΤ88

ΣΤΡΑΤ44

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!