Ο Συμεών Κεδίκογλου στον ΑΝΤ1: ” Δεν μπορούν να κατηγορούν για διαχείρηση όσοι το κόμμα τους χρωστάει 400 εκ, το υπουργικό συμβούλιο χρωστάει 12,5 εκ. και οδήγησαν στη χρεωκοπία της χώρας”

17 Μαΐου 2023, 10:04 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Στο Δελτίο ειδήσεων του  ΑΝΤ1 ήταν καλεσμένος ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία Ευβοίας, Συμεών Κεδίκογλου τονίζοντας ότι:” Δεν μπορούν να κατηγορούν για διαχείρηση όσο το κόμμα τους χρωστάει 400 εκ, το υπουργικό συμβούλιο χρωστάει 12,5 εκ, και οδήγησαν στη χρεωκοπία της χώρας”

Μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Βουλευτής είπε: “Την επενδυτική βαθμίδα την ακούμε πολλά εξάμηνα από το στόμα του πρωθυπουργού και το ακούσαμε για άλλη μια φορά. Δεν μπορούνε να μας κατηγορούνε για διαχείριση αυτοί που στην πράξη το κόμμα τους χρωστάει 400.000.000, όταν έχουμε ένα υπουργικό συμβούλιο  που οι ίδιοι οι υπουργοί χρωστάνε 12.500.000 και είναι η παράταξη που μας οδήγησε στα μνημόνια. Αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ μας έβγαλε από τα μνημόνια, άνοιξε τον δρόμο έχω ρυθμίσει το χρέος για τα επόμενα έτη και βεβαίως άφησε και το μαξιλάρι των 37 δις.”

Δείτε το προεκλογικό σποτ του υποψήφιου Βουλευτή Συμεών Κεδίκογλου

Έλα στo VIBER ΕΥΒΟΙΑ ΒΗΜΑ ΖΟΥΜ ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.