Οι συμπτώσεις στην πορεία του Στέλιου Καρβελά

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ EVIATHEMA

Υπάρχει μια θεωρία που αναφέρει ότι δεν υπάρχουν συμπτώσεις αλλά συγχρονικότητα. Η συγχρονικότητα λειτουργεί καλύτερα στους ανθρώπους που την πιστεύουν.

Σε πρώτη φάση, θα πρέπει κάποιος να σταματήσει να υποστηρίζει πως κάτι που του συνέβη είναι τυχαίο ή σύμπτωση. Διότι αν το κάνει αυτό είναι σαν να ανταποκρίνεται με ένα αδύναμο πνευματικό μήνυμα στο ισχυρό μήνυμα που του έστειλε το σύμπαν με τον συγχρονισμό των πραγμάτων και των καταστάσεων!…

Αν πιστεύεις λοιπόν στη συχγρονικότητα θα είσαι σε θέση να στέλνεις ισχυρά μηνύματα σε πνευματικό επίπεδο και επιπλέον, θα αποκτήσεις ισχυρότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για κάθε τι που κάνεις. Με άλλα λόγια, η κατανόηση της συγχρονικότητας μεταφράζεται στη δημιουργία αρμονίας σε ό,τι αναζητεί κάποιος σχετικά με τον τρόπο που αντιλαμβάνεται όσα συμβαίνουν γύρω του….

Προφανώς ο Στέλιος Καρβελάς δεν πιστεύει στις συμπτώσεις αλλά στην ευκαιρία της πραγματοποίησης ενός προσωπικού του στόχου. Κάτι που υποσυνείδητα έβλεπε να γίνεται όταν αντίκριζε τον Πατέρα του να είναι πρόεδρος της ΝΟΔΕ Εύβοιας και ένα από τα πιο αξιοσέβαστα στελέχη της παράταξης του στο νομό .Η σύμπτωση είναι απλώς μια ψευδαίσθηση….

Και μάλλον δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όταν ο πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού Κωνσταντίνος Μητσοκάκης ήταν Πρωθυπουργός ο πατέρας του σημερινού υποψήφιου ήταν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Εύβοιας Γιάννης Καρβελάς. Ένας Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με πλούσιο συγγραφικό έργο και μια πορεία για την οποία ο Στέλιος μικρό παιδί τότε όπως και ο σημερινός πρωθυπουργός Κυριάκος έβλεπαν του πατεράδες τους, τους θαύμαζαν και υποσυνείδητα ήθελαν να συνεχίσουν το έργο τους όταν μεγαλώσουν.

Οι συγκυρίες τα έφεραν έτσι. Ο Κυριάκος έγινε Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργός όπως ήταν ο Πατέρας του και ο Στέλιος όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει τα βήματα και την πορεία του δικού του Πατέρα. Πετυχημένος σήμερα επιστήμονας με μια δική του εταιρία που διαχειρίζεται χαρτοφυλάκιο ακινήτων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Οι κακεντρεχείς προσπαθούν να τον μειώσουν, γράφουν ότι μένει στην Αθήνα γεγονός που είναι περά για πέρα ψευδές. Ο Στέλιος Καρβελάς εργάζεται στην Αθήνα όπως και πολλοί πετυχημένοι στο χώρο τους Χαλκιδέοι αλλά είναι κάτοικος Χαλκίδας.

Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια .. Γιατί ακόμα μια ομοιότητα-σύπτωση έχει ο Στέλιος με τον αείμνηστο Γιάννη. Και τον πατέρα του προσπαθούσαν να τον κοντύνουν αυτοί που δεν μπορούσαν να του μοιάσουν ούτε στο μικρό του δακτυλάκι. Είναι γνωστό εξάλλου πως τα καρποφόρα δέντρα είναι αυτά που πετροβολούν.

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι

fb1