Είδηση για: #, #

ΟΛΝΕ: Η μετεγκατάσταση του Εμπορικού Λιμένα Χαλκίδος και της Ιχθυόσκαλας σε δημόσια διαβούλευση

25 Οκτωβρίου 2020, 10:02 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Χαλκίδα Νέα ΟΛΝΕ

Ανακοινώθηκε ήδη από την Παρασκευή Μελέτη Προγραμματικού – Χωροταξικού Σχεδιασμού (Μaster plan) των χερσαίων ζωνών λιμένων της ευρύτερης περιοχής Χαλκίδας από τον Οργανισμό Λιμένων Ευβοίας ΟΛΝΕ. Ενώ ο οργανισμός καλεί σε διαβούλευση όποιον ενδιαφέρεται  καταθέτοντας γραπτώς τις απόψεις- παρατηρήσεις – προτάσεις του.

Κορονοϊός – Στενή Ευβοίας: Δεν υπήρξε ποτέ κρούσμα σε ξενοδοχείο της Περιοχής – Αρνητικό το τεστ της 23χρονης από την Κροατία [ΕΓΓΡΑΦΟ]

Η μελέτη για τον χωροταξιακό σχεδιασμό χερσαίων ζωνών, που περιλαμβάνει την μετεγκατάσταση του Εμπορικού Λιμένα Χαλκίδος και της Ιχθυόσκαλας

Παρουσιάζουμε σήμερα Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 τη Μελέτη Προγραμματικού – Χωροταξικού Σχεδιασμού (Μaster plan) των χερσαίων ζωνών λιμένων της ευρύτερης περιοχής Χαλκίδας.

O σχεδιασμός αυτός περιλαμβάνει τις προτάσεις – και εναλλακτικές αυτών – για όλες τις υπάρχουσες λιμενικές εγκαταστάσεις για την περιοχή από το Λευκαντί έως τα Πολιτικά.

Κυρίως όμως αφορά την μετεγκατάσταση του Εμπορικού Λιμένα Χαλκίδος και της Ιχθυόσκαλας και την παράλληλη τουριστική αξιοποίηση των υποδομών βόρεια και νότια της Παλαιάς γέφυρας.

Η μελέτη, σε προσχέδιο παραδοτέο το οποίο μπορείτε να δείτε https://bit.ly/2IZmdhV, ενεκρίθη για διαβούλευση με την υπ’ αριθ. 125/19-10-2020 απόφαση του Δ.Σ. της ΟΛΝΕ ΑΕ.

Καλούμε όποιον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει στην διαβούλευση αυτή καταθέτοντας γραπτώς τις απόψεις- παρατηρήσεις – προτάσεις του, μέχρι την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020, ώστε να προωθήσουμε τον τελικό σχεδιασμό στην Ε.Σ.Α.Λ. /Υπ. Ναυτιλίας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.