Είδηση για: #

Ολυμπιακός Κ19: Στην Ελλάδα οι πρωταθλητές Ευρώπης – Ανάμεσα τους και ο Ευβοιώτης Νεκτάριος Αλαφάκης

23 Απριλίου 2024, 6:57 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Ολυμπιακός Κ19: Στην Ελλάδα οι πρωταθλητές Ευρώπης - Ανάμεσα τους και ο Ευβοιώτης Νεκτάριος Αλαφάκης

Η αποστολή του Ολυμπιακού προσγειώθηκε στην Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης (23/4), με αρκετούς φιλάθλους της ομάδας να πηγαίνουν στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Στις 15.00 το μεσημέρι, η αποστολή του Ολυμπιακού προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», μετά την ιστορική κατάκτηση του Youth League από την Κ19. Ανάμεσα στους πρωταθλητές της Κ19 και ο Νεκτάριος Αλαφάκης, από την Μακρυκάπα του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, ο οποίος είναι μόλις 18 ετών και σήκωσε την κούπα του Champions League των νέων.

Ολυμπιακός Κ19: Στην Ελλάδα οι πρωταθλητές Ευρώπης - Ανάμεσα τους και ο Ευβοιώτης Νεκτάριος Αλαφάκης
Ολυμπιακός Κ19: Στην Ελλάδα οι πρωταθλητές Ευρώπης - Ανάμεσα τους και ο Ευβοιώτης Νεκτάριος Αλαφάκης 3
Ολυμπιακός Κ19: Στην Ελλάδα οι πρωταθλητές Ευρώπης - Ανάμεσα τους και ο Ευβοιώτης Νεκτάριος Αλαφάκης
Ολυμπιακός Κ19: Στην Ελλάδα οι πρωταθλητές Ευρώπης - Ανάμεσα τους και ο Ευβοιώτης Νεκτάριος Αλαφάκης 4

Περίπου 100 φίλοι των Πειραιωτών βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να αποθεώσουν τα «χρυσά μωρά» του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου που έφεραν στην Ελλάδα τον πρώτο – σε επίπεδο συλλόγων – ευρωπαϊκό τίτλο στο ποδόσφαιρο.

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές», φώναζαν ρυθμικά οι ερυθρόλευκοι φίλαθλοι, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να κατεβαίνουν από το πούλμαν και να αποθεώνονται.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, οδήγησε τους Πειραιώτες στην κορυφή της Ευρώπης και στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξη της ομάδας τόνισε ότι δικαίως ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης, ενώ τόνισε ότι αυτή η επιτυχία βελτίωσε την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Αν αναλογιστούμε ότι κοιμηθήκαμε κοινοί θνητοί και ξυπνήσαμε πρωταθλητές Ευρώπης θεωρώ ότι είμαστε καλά. Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα, ιστορικό. Χαιρόμαστε που αντιπροσωπεύσαμε τον σύλλογο επάξια. Είναι για μας κάτι μοναδικό να έχει 100 χρόνια ιστορίας αυτός ο σύλλογος κι εμείς να έχουμε βάλει ένα μικρό λιθαράκι. Το μέλλον είναι μπροστά μας. Είναι επίσης, πολύ σημαντικό ότι αντιπροσωπεύσαμε και το ελληνικό ποδόσφαιρο, βοηθήσαμε το status του ελληνικού ποδοσφαίρου για να μεγαλώσει κι έξω, είτε αυτό αφορά τα ελληνικά ταλέντα, είτε τους συλλόγους, είτε τους Έλληνες προπονητές.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.