Οργισμένος ο Γιώργος Ζέρβας: “Δε θα συνεχίσω να ασχολούμαι με τις αμπελοφιλοσοφίες κάποιων άεργων και ανεπάγγελτων ψευτοπολιτικάντιδων”

Γιώργος Ζέρβας Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Οργισμένος ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης – Αλιβερίου Γιώργος Ζέρβας, σε ανάρτησή του κάνει αναφορά στο γεγονός ότι κάποιοι τον παρουσίασαν ως στυγνό εκβιαστή ενώ τόνισε ότι δεν θα συνεχίσει να ασχολείται με τις αμπελοφιλοσοφίες κάποιων άεργων και ανεπάγγελτων ψευτοπολιτικάντιδων….

Απάντηση Μπουραντά σε Καρτελιά για δήθεν εκβιασμούς – “Η Λαϊκή συσπείρωση «ένιψε τας χείρας της» και απείχε από το δημοτικό συμβούλιο”

Η ανάρτηση του Προέδρου… 

Τις τελευταίες μέρες βλέπω ό,τι κάποιοι πιάνουν το όνομα μου στο στόμα τους με μεγάλη ευκολία. Έφθασαν σε σημείο να με παρουσιάζουν σαν έναν στυγνό εκβιαστή. Ποτέ μου δεν έστειλα απειλητικά μηνύματα, ούτε μπήκα στη λογική τέτοιων πρακτικών. Επειδή ο χρόνος μας είναι πολύτιμος αυτές τις μέρες, δε θα συνεχίσω να ασχολούμαι με τις αμπελοφιλοσοφίες κάποιων άεργων και ανεπάγγελτων ψευτοπολιτικάντιδων!!!

Εύβοια: “Αμείλικτη η κακοκαιρία Μήδεια” – Μέχρι και τους 50 πόντους έφτασε το Χιόνι στην Κερασιά. Που θα χρειαστείτε αντιολισθητικές αλυσίδες για την μετακίνηση [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ – Χαρδαλιάς: Σε αυστηρό «lockdown» η Αχαΐα και η Εύβοια

Βασιλικό Ευβοίας: Ρομά λήστεψαν ηλικιωμένη γυναίκα μπροστά στα μάτια της – 800 ευρώ η λεία των δραστών

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Βασιλικό Ευβοίας – Σφοδρή σύγκρουση μηχανής με ΙΧ αυτοκίνητο. Τραυματισμός του ενός οδηγού

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο