Χαλκίδα: Όσους συνέβαλαν στην απόκτηση της νέας του στέγης ευχαρίστησε το “Χαμόγελο του παιδιού” σε δείπνο

Το γεγονός της απόκτησης νέας στέγης για το “Χαμόγελο του παιδιού” γιορτάστηκε με ένα δείπνο για όσους συνέβαλαν στην απόκτησή του και την ανακαίνισή του.

Με αφορμή την εύρεση νέου ακινήτου για να στεγαστεί το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον Άγιο Νικόλαο Ληλαντίων, διοργανώθηκε δείπνο Τετάρτη 22 Ιουλίου, από τον Πρόεδρο κ. Κώστα Γιαννόπουλο και τα μέλη του Οργανισμού, προς τιμήν όλων εκείνων που βοήθησαν στην ανακαίνιση του σπιτιού.
Παρόντες στο δείπνο ήταν η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, ο Αντιδήμαρχος Έργων Βασίλης Γουρνής και ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ληλαντίων Δημήτρης Σέρρας.

Εύβοια: Τροχαίο ατύχημα το απόγευμα Τετάρτης στον περιφερειακό δρόμο της Ερέτριας [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

«Ο Οργανισμός μέσω της δράσης «Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας» προσφέρει πραγματικά μεγάλη υποστήριξη στην κάλυψη βιολογικών αναγκών, στη ψυχική και σωματική υγεία και στις μαθησιακές ανάγκες των παιδιών. Όλοι εμείς που ασχολούμαστε με τη τοπική διοίκηση οφείλουμε να είμαστε αρωγοί στη σημαντική αυτή προσπάθεια με όλες μας τις δυνάμεις», δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Βάκα