Παγκόσμια ημέρα αναπηρίας στη Χαλκίδα – Ημέρα γιορτής με πολλά παιδικά χαμόγελα [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

ΑΜΕΑ5

Παγκόσμια ημέρα αναπηρίας σήμερα και η πλατεία πίσω από τα δικαστήρια στην Χαλκίδα, γέμισε χαμόγελα μικρών και μεγάλων, στα πλαίσια της εκδήλωσης που διοργάνωσαν το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και το Ειδικό Νηπιαγωγείο.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια αρχή, δράσεων που ως σκοπό έχουν να φέρουν πιο κοντά τα άτομα με αναπηρία στον υπόλοιπο κόσμο. Μαθητές και των δύο σχολείων, έφτιαξαν τα δικά τους στολίδια, και στόλισαν το δεντράκι που τοποθετήθηκε στο κέντρο της πλατείας ενώ στο χώρο υπήρχε χριστουγεννιάτικο bazaar και μπουφέ.

Δίπλα από την πρώτη στιγμή σε αυτήν την αξιέπαινη δράση η Αντιδήμαρχος Βασιλική Κόντου με τους συνεργάτες της, οι οποίοι έκαναν τα αδύνατα δυνατά να πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση σε συνεργασία με τις διευθύντριες των σχολείων κα Ζαχαρένια Καραθανάση και κα. Σταυρούλα Μόσχου.

Αρκετοί επίσης ήταν οι χορηγοί που στήριξαν την προσπάθεια, όπως τα νερά ΔΙΡΦΥΣ, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ο Αλιμπινίσης, η EVIALIFE, οι Γραφικές Τέχνες Αχιλλέας Περγάμαλης, το Pepito, το Kartelias Media Group καθώς και το DN GROUP.

ΑΜΕΑ5 ΑΜΕΑ4 ΑΜΕΑ3 ΑΜΕΑ2 ΑΜΕΑ1

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News