Πανέμορφοι στο γάμο τους-Βιβή Μπουραντά και Κώστας Κατσικαβάλης

Βιβή και Κώστας

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν σε μια όμορφη τελετή στον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής Χαλκίδας το Σάββατο 11 Ιουνίου, η Βιβή Μπουραντά, μοναχοκόρη του πρώην Νομάρχη Εύβοιας και σημερινού δημάρχου Κύμης Αλιβερίου και ο Κώστας Κατσικαβάλης, Οινολόγος, ιδιοκτήτης της εταιρίας Ληλάντια Γή, αντιπρόεδρος και έφορος του Ιστιοπλοϊκού ομίλου Χαλκίδας.

Κουμπάροι ήταν η Μιμή Τσεκούρα και ο Νίκος Μαυροειδής ενώ το γάμο τους ευλόγησε ο Μητροπολίτης Χαλκίδας, Ιστιαίας και βορείων Σποράδων, Χρυσόστομος με τον Αρχιμανδρίτη Συμεών Ηλιοδρομίτη.

Ο Δεσπότης μετά το μυστήριο μίλησε με λόγια πατρικά προς το ζευγάρι για τη σημασία του μυστηρίου του γάμου, την ένωση τους εις σάρκαν μίαν και την αγάπη που πρέπει να καθοδηγεί την καινούργια τους ζωή.

Η νύφη ήταν πανέμορφη και ο γαμπρός έλαμπε από ευτυχία. Οι συγγενείς και οι φίλοι σε μια κλειστή τελετή (σχετικά με τον ευρύ κύκλο του ζευγαριού) συνεχάρησαν το ζευγάρι στο κτήμα Τζιβάνι στην Ριτσώνα, όπου το κέφι , ο χορός και το γλέντι κράτησαν μέχρι πρωίας.

Ήταν ένας από τους ομορφότερους γάμους αλλά και ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένος .

Βιβή και Κώστας είναι δυο από τους  πιο αξιόλογους ανθρώπους και επιχειρηματίες του νομού που με την εργατικότητα και το χαρακτήρα τους έχουν κερδίσει την εκτίμηση και το θαυμασμό όλων.

Γάμος Βιβής 2