ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΣΟΚ: Φλερτάρει με τις παρανομίες ο Πρόεδρος των Ψαχνών με την συνενοχή του Ψαθά

Θέση ΑμεΑ Ψαχνά

Έχει ξεφύγει πλέον η κατάσταση στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και συγκεκριμένα στα Ψαχνά…όπου ο τοπικό πρόεδρος πλέον απροκάλυπτα παραδέχεται δημόσια μέσω αναρτήσεων στο Facebook, ότι είναι παράνομος και ότι μεταφέρει παιδιά (και δη ΑμεΑ) χωρίς καμία άδεια.

Φυσικά η μεταφορά παιδιών δεν είναι αρμοδιότητα ούτε του εκάστοτε Δήμου και πόσο μάλλον ενός τοπικού Προέδρου. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρει πάνω από 8.000 παιδιά, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και αυτά που κατοικούν στις άγονες περιοχές των Δήμων, ενώ αν δεν είναι εφικτό αυτό, παρέχεται στους γονείς ειδικό επίδομα για την μεταφορά τους.

Εύλογο ερώτημα είναι από που  εμπνέεται τόση παρανομία, ο συγκεκριμένος Πρόεδρος…μήπως ο δράκος που αναφέρεται ότι λείπει από το παραμύθι, βρίσκεται στις μπαγκαζιέρες των λεωφορείων;

Στην ανάρτησή του ο Πρόεδρος επίσης κάνει αναφορά για την αυθαίρετη θέση πάρκινγκ ΑμεΑ στην κεντρική πλατεία Ψαχνών, την οποία ο ίδιος δημιούργησε χωρίς έλεγχο από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων αλλά ούτε και απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, όπου τα γραφόμενα του αποδεικνύουν την αυθαιρεσία της συγκεκριμένης θέσης. Ένα θέμα που επανειλημμένως έχει θίξει το eviathema.gr και ουδής από το Δημοτικό Συμβούλιο έχει τοποθετηθεί ή παρέμβει για το συγκεκριμένο θέμα…ίσως μέχρι να γίνει κάποιο ατύχημα….

Η ανάρτηση κόλαφος του Προέδρου των Ψαχνών:

Με αφορμή τα πεζοδρόμια των Ψαχνών, τα οποία δεν έχουν τελειώσει και ότι θέμα η πρόβλημα θα λυθεί, αφού το έργο είναι σε εξέλιξη κάποιος μπέρδεψε πάλι την βούρτσα με την…μπάλα και βρήκε αφορμή να με κατηγορήσει για αυθαιρεσία για το πάρκινγκ ΑμεΑ στα Ψαχνά στην Μεταμόρφωση του Σωτήρος. Του απαντώ με αφωτογραφίες όπου επιτέλους ένας δημότης βρήκε χώρο να παρκάρει, ώστε να μπορεί να νιώθει ίδιος…με μας τους καλούς, καθώς επίσης του απαντώ…ναι είμαι παράνομος και θαμαι κουβαλώντας δύο παιδιά του ειδικού σχολείου πρωί μεσημέρι από Νεροτριβιά και Αρτάκη στα Ψαχνά με δικό μου μέσον με δικά μου έξοδα στο σχολείο…Είμαι παράνομος και χωρίς ευαισθησίες..Όσα δεν φτάνει η αλεπού λοιπόν και επειδή το παραμύθι για αυτόν δεν έχει δράκο …να μάθει ότι και σήμερα υπάρχει δράση και θα το μάθει από τις φωτογραφίες.

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Εύβοια: Τροχαίο ατύχημα στον Μύτικα Χαλκίδας είχε ποδοσφαιριστής τα ξημερώματα

Εικόνες ντροπής στο Ωρωπό: Άμεσα σε αργία ο ένας υπάλληλος – Κινείται η διαδικασία απόλυσης του

Εύβοια: Σοβαρό τροχαίο στο Βασιλικό – Αυτοκίνητο έφερε τούμπες μετά από κόντρες [ΦΩΤΟ]

Εύβοια: Φωτιά σε εργοστάσιο στην Δροσιά Χαλκίδας – Αναφορές για πολλαπλές εκρήξεις