Παραιτήθηκε η Σοφία Βότση από τον συνδυασμό του Δημήτρη Θωμά

Σοφία Βότση Δημήτρης Θωμάς

Βόμβα στα θεμέλια του συνδυασμού του πρώην Δημάρχου Κύμης Αλιβερίου Δημήτρη Θωμά έσκασε σήμερα το μεσημέρι με την ανεξαρτητοποίηση της κυρίας Σοφίας Κόλλια-Βότση που ήταν μια από τις πιο δυνατές δημοτικές συμβούλους του με μεγάλη αποδοχή του κόσμου από όλες τις δημοτικές παρατάξεις.

Το γυαλί είχε ραγίσει εδώ και πολύ καιρό σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema από κάποιες κινήσεις του κ Θωμά που έδειχναν έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπο και την προσφορά της κυρίας Βότση.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η διαρροή μέσω δημοσιογράφου που στηρίζει ανοιχτά τον κύριο Θωμά και έχει επιτεθεί πολλές φορές αναιτιολόγητα στην κυρία Βότση η οποία είπε από το ραδιόφωνο ότι ο επικεφαλής του συνδυασμού των νέων οριζόντων δεν θέλει την κυρία Βότση στο συνδυασμό του.

Μια εβδομάδα πριν ο κ Θωμάς είχε κάνει συνάντηση σε κεντρικό μαγαζί του Αλιβερίου με τον πρώην Αντιδήμαρχο Νίκο Κιούση και την πρώην δημοτική σύμβουλο Μαργαρίτα Μέξη στην οποία η κ Βότση δεν είχε παραβρεθεί..

Η Κυρία Βότση είχε δεχθεί πολλές τέτοιες συμπεριφορές που δεν δικαιολογούνταν από τον επικεφαλής ο οποίος είναι αυτός που χρωστά στην πρόεδρο και όχι εκείνη καθώς αφιέρωσε για τον συνδυασμό της χρήμα χρόνο και ενέργεια που στέρησε από την οικογένεια της χωρίς να λάβει τον στοιχειώδη σεβασμό.

Το κείμενο της επιστολής που έστειλε στον πρόεδρο του δημοτικύ συμβουλίου Γιώργο Ζερβα πριν λίγη ώρα (11 και 30 της 24-2-2023) αναφέρει τα εξής:

doc00947320230224105338 page 0001

doc00947320230224105338 page 0002