Παρέμβαση του Επιμελητηρίου στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την ένταξη των ασφαλιστών στα προγράμματα στήριξης από τα κονδύλια του ΕΣΠΑ .

Χαλκίδα Νέα Επιμελητήριο Ευβοίας

Παρέμβαση μέσω επιστολής έκανε το Επιμελητήριο Εύβοιας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την ένταξη των ασφαλιστών στα προγράμματα στήριξης από τα κονδύλια του ΕΣΠΑ .

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Έργο προϋπολογισμού 90.000 € για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου της Δροσιάς

Το πλήρες κείμενο της επιστολής:

Αξιότιμε κύριε Περιφερειάρχα,

Το Επιμελητήριο Εύβοιας με δεδομένα την έως σήμερα πολύτιμη συνδρομής σας για την ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και των αυτοαπασχολούμενων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και την θετική πρόθεση που καταθέσατε σε πρόταση μας να τύχουν ενίσχυσης που προέρχεται από τα κονδύλια του ΕΣΠΑ και οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, με την παρούσα θα παρακαλούσαμε όπως ενεργήσετε άμεσα, προς αυτή την κατεύθυνση υλοποιώντας έμπρακτά την εν λόγω πρόθεση σας.

Το Επιμελητήριο μας ζητά την καίρια και θετική σας παρέμβαση να συμπεριληφθούν στους δικαιούχους ενίσχυσης που προέρχεται από τα κονδύλια του ΕΣΠΑ και οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, ως μια ενέργεια επίλυσης του προβλήματος που έχει προκύψει – μετά τον αρχικό άδικο αποκλεισμό των εν λόγω επαγγελματιών από τα εν λόγω προγράμματα της Περιφέρειας Στερεάς – δίνοντας τους έτσι την ευκαιρία να πάρουν και αυτοί, μία σημαντική «ανάσα» ρευστότητας στον αγώνα τους για την επαγγελματική τους βιωσιμότητα.

Με τον τρόπο αυτό να απονείμετε δικαίωση σε έναν κλάδο, ο οποίος ενώ έχει πληγεί σημαντικά από τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας μέχρι τώρα δεν έχει την ανάλογη στήριξη και αυτός είναι προφανώς και ο λόγος που εντάχθηκε στα προγράμματα του ΕΣΠΑ, σε Περιφέρειες της Χώρας, όπως για παράδειγμα στην Περιφέρεια Αττικής.

Γνωρίζοντας προσωπικά, την πραγματική αγωνία σας να σταθείτε δίπλα σε όλους τους πληττόμενους, έτσι ώστε με το τέλος της πανδημίας να ξεκινήσει η προσπάθεια ανάκαμψης του επιχειρείν και της ελληνικής οικονομίας, αναμένουμε την άμεση και θετική σας παρέμβαση, επί του θέματος που σας θίξαμε.
Με Τιμή,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΤΗΣ

Χαλκίδα Ευβοίας: Τον συνέλαβε το Λιμεναρχείο γιατί διέσχιζε με το μηχανάκι τον πεζόδρομο της παραλίας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Δολοφονία Τσακανίκα: Στον ανακριτή ο 27χρονος δολοφόνος του Χαλκιδαίου Επιχειρηματία [ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Προκόπι Ευβοίας: Απίστευτη καταδίωξη δύο Ελλήνων από την Γ ΟΠΚΕ – Πέταξαν τα 18 γραμμάρια ηρωίνης στο δρόμο νομίζοντας ότι δεν θα τα βρούνε

Χαλκίδα Ευβοίας: Εντοπίστηκε πτώμα σε παραλία

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚO – Χαλκίδα Ευβοίας: Επεισόδια στην Κάνηθο το βράδυ του Σαββάτου

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο