dimitriadis-vitoros
Εύβοια

Πένθος για τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό – Έφυγε από την ζωή ο πατέρας του Χρήστος

Πένθος για την οικογένεια του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού, καθώς έφυγε από την ζωή ο Πατέρα του Χρήστος Σπανός.

Σε ανάρτηση που έκανε αναφέρει εκτός των άλλων: «Δεν είναι εύκολο να μοιραστώ εδώ τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις αναμνήσεις…»

lYSIS

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Αγαπητοί φίλοι, χτες το απόγευμα έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος μας πατέρας, Χρήστος Σπανός.

Δεν είναι εύκολο να μοιραστώ εδώ τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις αναμνήσεις…

Ίσως είναι και περιττό, γιατί τα είπε όλα με τον τρόπο που έζησε ως οικογενειάρχης, πατέρας, φίλος, εργοδότης. Με αρχές και αξίες που δεν ήταν «συζητήσιμες». Με μια σοφία και στάση ζωής, απλή στη διατύπωσή της, αλλά πολύ βαθιά σε περιεχόμενο. Και πάνω απ’ όλα, με μια μεγάλη καρδιά, ανοιχτή να προστρέξει σε όποιον είχε ανάγκη.

Η μητέρα μου, η Μαρία, τα παιδιά μας και εγώ σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και τις ευχές σας, που μας δίνουν δύναμη και ανακούφιση.
Αντίο, πατέρα! Σε ευχαριστώ, σ’ ευχαριστούμε για όλα…

*Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο Τρίτη 26 Νοεμβρίου και ώρα 16:00 στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στη Χαλκίδα. Αντί στεφάνων, θα επιθυμούσαμε, όποιος έχει τη δυνατότητα, να συνδράμει το Φιλανθρωπικο Ιδρυμα “Τάσος Γεωργιάδης”, που στηρίζει ηθικά και οικονομικά ασθενείς.

Ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια!

Ετικέτες: Φάνης Σπανός

Ο Σωτήρης Μπαρσάκης εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ από το 2022 έως το 2026 και έπειτα εργάζεται ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Εκδότης των ειδησεογραφικών ιστοσελίδων eviathema.gr και newstok.gr, καλύπτοντας θέματα τοπικού και πανελλαδικού ενδιαφέροντος. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο πρόγραμμα «Δημοσιογραφία και Νέα Μέσα» του ΕΚΠΑ. Τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ.