Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χρηματοδοτεί έργα αγροτικής οδοποιίας στους δήμους Λαμιέων και Χαλκιδέων

New Project 2022 08 24T201746.738

Προγραμματικές συμβάσεις για την εκτέλεση έργων αγροτικής οδοποιίας, συνολικού προϋπολογισμού 423.000 ευρώ, στους δήμους Λαμιέων και Χαλκιδέων υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

Η προγραμματική σύμβαση, την οποία συνυπέγραψε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, προβλέπει τη συντήρηση αγροτικής οδοποιίας στις Δημοτικές Ενότητες Λαμίας, Γοργοποτάμου, Υπάτης, Λιανοκλαδίου, όπως και στην Κοινότητα Παύλιανης.

Αντικείμενο της προγραμματικής σύμβασης, την οποία συνυπέγραψε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, είναι η βελτίωση τμημάτων του αγροτικού οδικού δικτύου των Δημοτικών Ενοτήτων Αυλίδας και Ανθηδώνας.

«Η Στερεοελλαδίτικη γη είναι εύφορη γη και προμηθεύει τις αγορές με εξαιρετικά προϊόντα. Αυτό ισχύει ακόμη και για τους δήμους Λαμιέων και Χαλκιδέων, οι οποίοι έχουν έντονο αγροτικό στοιχείο και δεν το παραμελούμε. Συνεργαζόμαστε με τους δήμους και χρηματοδοτούμε την υλοποίηση έργων αγροτικής οδοποιίας συνολικού προϋπολογισμού 423.000 ευρώ. Κοινός μας στόχος είναι η βελτίωση της πρόσβασης στην ύπαιθρο και κυρίως η υποβοήθηση των αγροτών μας σε ότι αφορά τη διακίνηση των προϊόντων τους», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.