Περιοδεία του Μίλτου Χατζηγιαννάκη στον Δήμο Ερέτριας

miltos

Περιοδεία στον δήμο Ερέτριας πραγματοποίησε χθες Πέμπτη 4 Μαΐου ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης. Ο υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία επισκέφθηκε το μεσημέρι το χωριό Γυμνό, όπου συναντήθηκε με μικροεπιχειρηματίες και συνταξιούχους κατοίκους της περιοχής, συζητώντας μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τις αγωνίες και τα αιτήματά τους, μετά από μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη τόσο για την τοπική, όσο και για την ελληνική οικονομία γενικότερα.

Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης παρουσίασε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, μεταφέροντας παράλληλα το μήνυμα της ανάγκης για πολιτική αλλαγή την 21η Μαΐου και για συγκρότηση προοδευτικής κυβέρνησης, που θα φέρει βαθιές αλλαγές στη ελληνική κοινωνία και θα στηρίξει τους πολίτες απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της κυβέρνησης της ΝΔ στην υγεία, στην παιδεία και στην οικονομία.

Το βράδυ ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης παραβρέθηκε στην Ερέτρια, όπου με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αλλά και πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και πίστης για νίκη στις εκλογές της 21ης Μαΐου

miltos

miltos2

miltos3

Έλα στo VIBER ΕΥΒΟΙΑ ΒΗΜΑ ΖΟΥΜ ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ