Περιοδεία του Σπύρου Πνευματικού στο δήμο Διρφύων Μεσσαπίων

πνευματικος 2

Τα χωριά του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ Σπύρος Πνευματικός, στο πλαίσιο περιοδείας του στην περιοχή.

Ο κ. Πνευματικός αρχικά επισκέφθηκε τους Στρόπωνες, τη γενέτειρα του παππού του Σπύρου, όπου συναντήθηκε με κατοίκους και φίλους της περιοχής συζητώντας για όλα τα θέματα που τους απασχολούν.

Επόμενη στάση η πανέμορφη Στενή, το μέρος που γεννήθηκε η γιαγιά του Αγγελική, όπου είχε την ευκαιρία να ακούσει και να διηγηθεί ιστορίες που και ο ίδιος είχε ακούσει ως παιδί. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το επίσης καταπράσινο χωριό Καμπιά, όπου ο υποψήφιος βουλευτής συνομίλησε με του κατοίκους της περιοχής και αντάλλαξε απόψεις για τα κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν.

Ακολούθως, ο κ. Πνευματικός παρακολούθησε τον ενδιαφέροντα αγώνα ΑΟ Ν. Αρτάκης – Αμαρυνθιακού. «Ο αθλητισμός πρέπει να αποτελεί μέρος της ζωής μας σε κάθε ηλικία. Προφυλάσσει μικρούς και μεγάλους από πολλά νοσήματα. Αλλά και η παρακολούθηση αγώνων τηρώντας τις αξίες του φίλαθλου πνεύματος και όχι του οπαδισμού διδάσκει και εμάς και τα παιδιά μας», είπε.

Αμέσως μετά, επισκέφθηκε τα Πολιτικά όπου δέχθηκε την εξαιρετική φιλοξενία των κατοίκων δοκιμάζοντας τα εδέσματα της περιοχής. Ο υποψήφιος βουλευτής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους και τους επεσήμανε ότι η περιφέρεια και οι κάτοικοι των όμορφων χωριών του νομού είναι αυτοί που κρατούν ζωντανή τη παράδοση και τα έθιμα του τόπου.

Τέλος, παρευρέθηκε στην κατανυκτική περιφορά της Ιεράς εικόνας του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στον Πισσώνα, παραμονή της εορτής του Αγίου.

πνευματικος

πνευματικος 1

πνευματικος 2

πνευματικος 3

πνευματικος 4

Έλα στo VIBER ΕΥΒΟΙΑ ΒΗΜΑ ΖΟΥΜ ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ