Περιοδεία του Σπύρου Πνευματικού στο Μαντούδι

madoudi

Νευραλγικές υπηρεσίες του Μαντουδίου επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ Σπύρος Πνευματικός, στο πλαίσιο περιοδείας του στην περιοχή.

Ο κ. Πνευματικός αρχικά μετέβη στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, όπου συναντήθηκε με τη διευθύντρια κ. Παναγιώτα Σκουμπρή καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, και κατέγραψε με προσοχή τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει το ΚΥ.

Επόμενη στάση ήταν το Αστυνομικό Τμήμα Μαντουδίου, όπου ο υποψήφιος βουλευτής συνομίλησε με στελέχη του ΑΤ για τις ανάγκες της υπηρεσίας σε προσωπικό και εξοπλισμό καθώς και για θέματα ασφάλειας στην περιοχή.

Τέλος, ο κ. Πνευματικός επισκέφθηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Μαντουδίου και συζήτησε με τον Διοικητή και με στελέχη της υπηρεσίας για την επιχειρησιακή και λειτουργική ετοιμότητα του κλιμακίου, με την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου. Στη συζήτηση, τονίστηκε η σημασία των μέτρων πρόληψης για πυρκαγιές, ώστε να προστατευτεί το δάσος που ήδη αναγεννάται μετά την καταστροφική πυρκαγιά του Αυγούστου του 2021, καθώς και το θέμα της περαιτέρω στελέχωσης και ενίσχυσης με μέσα της υπηρεσίας.

Στο περιθώριο των συναντήσεών του, ο υποψήφιος βουλευτής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

mantoudi

mntouydi

 

mantoudi 1

mantoudi 2

Έλα στo VIBER ΕΥΒΟΙΑ ΒΗΜΑ ΖΟΥΜ ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ