Θλίψη στον επιχειρηματικό κόσμο της Χαλκίδας από τον χαμό του Κώστα Αλιμπινίση που ήταν ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της Εύβοιας στο χώρο των αρτοσκευασμάτων και ο οποίος έφυγε σήμερα το απόγευμα (21/3/2023) από τη ζωή σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου νοσηλευόταν με σοβαρά προβλήματα υγείας.
Ο πατέρας του Δημήτρης είχε ανοίξει τον πρώτο φούρνο στο Λιμεναρχείο Χαλκίδας το 1954.
Εικοσι χρόνια αργότερα το 1974 ο γιός του Κώστας άνοιξε τον δεύτερο φούρνο στη Λιάννη άμμο και ξεκίνησε την αλματώδη ανάπτυξη της επιχείρησης του , μπαίνοντας στην λιανική αγορά των σούπερ μάρκετ ώσπου το 2007 που παρέδωσε τα ηνία στην Τρίτη γενιά στον γιο του Ανέστη και στην κόρη του Δήμητρα.
Με την Μεταφορά της έδρας στη βιομηχανική ζώνη Χαλκίδας με την κατασκευή ιδιόκτητων εγκαταστάσεων παραγωγής
2.000τ.μ. ξεκίνησε η Έναρξη δραστηριότητας στην κατηγορία των Bake off αρτοπαρασκευασμάτων ..ακολούθησε το 2016 Πλήρης εκσυγχρονισμός των γραμμών παραγωγής η Εξαγορά αλυσίδας Net café με 2 καταστήματα λιανικής στη Χαλκίδα (το 2017) η Επένδυση 2,5εκ. € για τη δημιουργία δευτέρου ορόφου στο εργοστάσιο, νέων γραφείων και σύγχρονου κέντρου logistics 2.600τ.μ.(το 2020) και η Επένδυση 2εκ. € για τη δημιουργία νέων εγκαταστάσεων επέκτασης της παραγωγής, των χώρων κατάψυξης και shock freezing το 2022.