Πέθανε ο Τάκης Δρακούλης ένα κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του Αλιβερίου

11 Ιουνίου 2024, 9:53 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Takis Drakoylis

Έφυγε από την ζωή ο Τάκης Δρακούλης που η οικογένεια του έχει συνδέσει το όνομα της με την ζαχαροπλαστική στο Αλιβέρι.

Ο Τάκης Δρακούλης συνέχισε την ιστορία του πατέρα του Ιάκωβου που ήρθε στο Αλιβέρι από τη Σμύρνη φέρνοντας μαζί με την οικογένεια του γεύσεις και γλυκά από την Μικρά Ασία.

Ο Τάκης Δρακούλης έχει τρείς γιούς τον Ιάκωβο, τον Γιώργο (που συνεχίζουν τις οικογενειακές επιχειρήσεις στο χώρο της ζαχαροπλαστικής και της εστίασης) και τον Κωστή που είναι στην Αθήνα ακολουθώντας άλλη επαγγελματική πορεία.

Η  οικογένεια των Δρακούληδων  έχει ταυτίσει το όνομα της με την επιχειρηματικότητα  , την ζαχαροπλαστική, το καφεκοπτείο, το ιστορικό κέντρο Ανεμόμυλος όπου μεγάλωσαν και διασκέδασαν γενιές και γενιές.

Οι γάμοι , οι βαφτίσεις, τα γλέντια πολλών Αλιβεριωτών ανατέθηκαν στην οικογένεια Δρακούλη που για πολλά χρόνια κυριαρχούσε στον τομέα αυτό.

Η γυναίκα του που επίσης έφυγε πρόσφατα από τη ζωή ήταν περιβόητη όχι μόνο στο Αλιβέρι αλλά και σε όλη την ευρύτερη περιοχή της νότιας Εύβοιας  για τα γλυκά της.

Ο Τάκης Δρακούλης ήταν ένας άνθρωπος δημιουργικός, πολυπράγμων με ένα κοσμοπολίτικο αέρα και μια ακατάπαυστη ενέργεια.

Εκτός από τις σπουδαίες του επιχειρήσεις είχε δημιουργήσει μια πιο σπουδαία οικογένεια όπου όλοι μαζί εργάζονταν και προόδευαν.

Ο Τάκης Δρακούλης Εδώ και δυόμιση μήνες αντιμετωπίζοντας σοβαρότατα προβλήματα υγείας βρισκόταν στην εντατική μονάδα νοσοκομείου της Αθήνας όπου και υπέκυψε.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο Τετάρτη 12 Ιουνίου στον Άγιο Γεώργιο Αλιβερίου στις 6 το απόγευμα!

Συγγενείς φίλοι και συμπολίτες θα αποχαιρετίσουν έναν άνθρωπο που ταυτίστηκε με το Αλιβέρι, τους γάμους τα βαφτίσια τα γλέντια πολλών δεκαετιών ..ένα κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του Αλιβερίου από τα χρόνια της νιότης της ανεμελιάς , της όμορφης διασκέδασης και των υπέροχων γλυκών σε κάθε γιορτή αγαπημένων προσώπων!

Αιωνία του η Μνήμη!

Ζαχαροπλαστική Δρακούλη-Ταυτισμένη με την σύγχρονη ιστορία του Αλιβερίου
Πέθανε ο Τάκης Δρακούλης ένα κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του Αλιβερίου 3
Δρακούλης Ζαχαροπλαστική
Πέθανε ο Τάκης Δρακούλης ένα κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του Αλιβερίου 4

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.