Πέθανε ο Τάκης Σταύρου

Τάκης Σταύρου

Έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα ο Τάκης Σταύρου μια σημαντική μορφή της πολιτικής ζωής της Εύβοιας που ταλαιπωρούνταν τα τελευταία χρόνια από χρόνια αναπνευστική πνευμονοπάθεια.

Ο Τάκης Σταύρου ήταν 70 ετών και υπήρξε διακεκριμένος αθλητής (έπαιζε ποδόσφαιρο)ενώ για πολλά υπηρέτησε τα κοινά και υπήρξε ένα κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΣΟΚ Εύβοιας.

Δημοσιογράφος-πολιτικός αναλυτής και αυτοδιοικητικός στον πρώτο βαθμό της Αυτοδιοίκησης

Ο Δημήτρης Σταύρου έγινε Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ το 1989 σε μια έντονη πολιτικά περίοδο ενώ υπήρξε Γραμματέας στη Διοίκηση του Εργατικού κέντρου Εύβοιας, για πολλά χρόνια διευθυντής στο ραδιόφωνο του Εργατικού κέντρου σε μια εποχή που η ραδιοφωνία έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ειδησεογραφία.

Ήταν ένας άνθρωπος με κοφτερό μυαλό , έντονη πολιτική σκέψη και αλάνθαστο πολιτικό κριτήριο.

Το 1999 ήταν υποψήφιος δήμαρχος στον Καποδιστριακό δήμο Διστύων και είχε εκλεγεί επικεφαλής της αντιπολίτευσης με δήμαρχο τον Ρεγγούκο.

Διετέλεσε πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Δυστίων ενώ από το 2014 έως το 2018 ήταν εκπρόσωπος τύπου στο δήμο Κύμης Αλιβερίου ως ειδικός συνεργάτης του Θανάση Μπουραντά.

Το 2018 όμως παρουσίασε σοβαρό πρόβλημα υγείας στα πνευμόνια του καθώς παρά το ότι υπήρξε αθλητής κάπνιζε ασταμάτητα.

Κατέθεσε τα χαρτιά του για συνταξιοδότηση και έκτοτε ζούσε έξι μήνες στα Ζάρκα από όπου κατάγονταν και έξι μήνες στην Αθήνα.

Εισήχθη πριν λίγες μέρες σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου και άφησε την τελευταία του πνοή

Η κηδεία του θα γίνει στα Ζάρκα την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις τρείς το μεσημέρι!