Πέθανε ο Πρώην Αντινομάρχης και Γιατρός Γιώργος Ρουμελιώτης
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθέστε το eviathema.gr στη GoogleΣε τροχαίο δυστύχημα σε νησί του Ινδικού Ωκεανού τραυματίστηκε θανάσιμα και υπέκυψε στα τραύματα του ο πρώην Αντινομάρχης Εύβοιας Γιώργος Ρουμελιώτης (επι θητείας Θ.Μπουραντά (την περίοδο 2003-2006) ο οποίος ήταν ορθοπεδικός ιατρός και είχε διατελέσει διευθυντής της Β΄ Ορθοπεδικής Κλινικής του νοσοκομείου ΚΑΤ
Ο Γιώργος Ρουμελιώτης δεν ήταν μόνο ένας πολύ γνωστός γιατρός και πολιτικό πρόσωπο αλλά είχε παίξει πολύ σημαντικό ρόλο με τον αδερφό του Ανδρέα γνωστό δημοσιογράφο στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της Χαλκίδας της ελεύθερης Ραδιοφωνίας και του μεταπολιτευτικού φοιτητικού κινήματος .
Βρισκόταν σε ταξίδι αναψυχής στο νησί Μαγιότ του ιδικού Ωκεανού όπου τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα.
Μεταφέρθηκε σε άλλο νησί όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση αλλά υπέκυψε στα τραύματα του.
Το θλιβερό γεγονός δημοσιοποίησε ο αδελφός του Ανδρέας με ανάρτηση του στην οποία έγραψε :
«Ο μικρότερος αδελφός μου Γιώργος Ρουμελιώτης ορθοπεδικός χειρουργός και στα στερνά του αριστούχος διδάκτωρ Φιλοσοφίας έφυγε από αυτή την ζωή σε ένα Γαλλικό νησί του Ινδικού Ωκεανού το Ρεϋνιόν όπου τον μετέφεραν από ένα άλλο νησί το Μαγιότ γιατί είχε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο Γιώργος, λογοτέχνης, πρωτεργάτης του κινήματος της ελεύθερης ραδιοφωνίας, στέλεχος του μεταπολιτευτικού φοιτητικού κινήματος,
οικολόγος ακτιβιστής, ένα φεγγάρι και αντινομάρχης Εύβοιας, χειρουργήθηκε για ολική ορθό πλαστική ισχίου ξύπνησε αλλά στην συνέχεια μας εγκατέλειψε. Αυτή την ώρα διενεργείται νεκροψία. Ευτυχώς είναι στο νησί η κόρη του Δήμητρα και κάνει ενέργειες για να τον φέρουμε και να τον κηδέψουμε στην Χαλκίδα όπου τον αγαπούν. Θα σας παρακαλούσα να μην μου τηλεφωνείτε γιατί θέλω λίγο να τον θρηνήσω μόνος μου. Θα σας ενημερώσω εδώ. Ο Γιώργος στη μέση της φωτογραφίας, δεξιά η μητέρα μας Δήμητρα Μπρούζου και αριστερά εγώ, πάμε σε ένα παιδικό αποκριάτικο πάρτι στον κινηματογράφο ΛΟΥΣΥ»



