Petzl RocTrip από την Αργεντινή στα Μανίκια της Εύβοιας – 8 χρόνια μετά επανέρχεται η μεγαλύτερη διοργάνωση αναρρίχησης

Petzl RocTrip στα Μανίκια- μπορείτε να το ζήσετε από οπουδήποτε

MANIKIA ANARYXISI
Οκτώ χρόνια και μια πανδημία αργότερα, το Petzl RocTrip είναι ξανα παρόν, όπως δεν το έχετε ξαναδει!
Όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο, θα είστε σε θέση να ζήσετε το RocTrip ! Αναρρίχηση; Παρακινδυνευμένοι αθλητές; Απίστευτοι βράχοι; Αλλά φέτος, έχουμε μερικές ακόμα εκπλήξεις στο μανίκι μας…
Το Μάιο του 2022, η αγαπημένη μας αναρριχητική εκδήλωση επανέρχεται – αυτήν τη φορά, στα όμορφα Μανίκια του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. Περιμένετε μια νέα μορφή, αθλητικές διαδρομές, και ένα εντελώς νέο πρότζεκτ: Δημιουργική Onsight! Αποκαλύπτουμε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με το γεγονός (μόνο για εσάς).
Δεν έχει σημασία ο βαθμός δυσκολίας που ανεβαίνετε, υπάρχει πάντα κάτι νέο για να μάθετε ή μια ικανότητα σας να βελτιώσετε. Φέτος, οι αθλητές της Team Petzl είναι οι κορυφαίοι σε πολλαπλές διαδρομές και μοιράζονται την εμπειρία τους μαζί σας! Είναι η τέλεια ευκαιρία για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας. Σύντομα οι ανακοινώσεις – μείνετε συντονισμένοι!
Φέτος, το Petzl RocTrip είναι λίγο διαφορετικό – μπορείτε να το ζήσετε από οπουδήποτε! Πάρτε μέρος στη διασκέδαση από όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο μέσω της νέας ψηφιακής πλατφόρμας ! Είτε με τους φίλους σας στο τοπικό γυμναστήριο αναρρίχησης, ή ακόμα και στο σπίτι σας, να πάρετε μέρος και να ακολουθήσετε μαζί με την πλατφόρμα Petzl RocTrip !
Περισσότερες πληροφορίες έρχονται σύντομα!