Είδηση για: #, #

Τροχαίο στην Εύβοια: Πλαγιομετωπική σύγκρουση δυο αυτοκινήτων στην Ερέτρια με ανατροπή [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

14 Σεπτεμβρίου 2022, 11:00 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Ένα κινηματογραφικό ατύχημα με σύγκρουση δυο Ι.Χ αυτοκινήτων τα οποία ανατράπηκαν συνέβη λίγο πριν τις 10 το βράδυ (14-9-2022) στο Μύλος Κάμπιγκ στην Ερέτρια.

Ο πρώτος Οδηγός του ενός Ι.Χ Πακιστανικής καταγωγής ερχόταν από την Ερέτρια με κατεύθυνση τη Χαλκίδα και ο δεύτερος κατευθυνόταν από τη Χαλκίδα προς την Αμάρυνθο όπου μένει.

Στην στροφή του Μύλος Κάμπιγκ ο αλλοδαπός ανδρας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε πλαγιομετωπικά στο αυτοκίνητο του αντίθετου ρεύματος με οδηγό τον Αμαρύνθιο.

Ο δρόμος μετατράπηκε σε κινηματογραφικό σκηνικό με τα δυο αμάξια να αναποδογυρίζουν και να σέρνονται για πολλά μέτρα στην άσφαλτο.

Ακολούθησε πανικός και κινητοποίηση του Α.Τ. Ερέτριας, ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και εθελοντών της ομάδας διάσωσης Ε.Σ.Δ.Δ.Ε. (Εθελοντικό Σώμα Δασοπροστασίας Διάσωσης Εύβοιας) που έφτασαν στο σημείο.

Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης και το γεγονός ότι τα δυο αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών και οι δυο οδηγοί γλίτωσαν σαν από θαύμα.

Aκολούθησε η επιχείρηση αποκατάστασης της κυκλοφορίας με την συνδρομή των αστυνομικών και των εθελοντών της ΕΣΔΔΕ στον κεντρικό δρόμο Χαλκίδας Ερέτριας.

asdf

tr9

tr8

tr7

tr6

tr4

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.