Πολιτικό θρίλερ στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων – Μπουροδήμος σε Ψαθά: “Είναι επικίνδυνη η θέση του Δημάρχου περί αναρμοδιότητας.”

22 Μαρτίου 2023, 1:32 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Γιάννης Μπουροδήμος

Σε “πολιτικό θρίλερ” έχει μετατραπεί τις τελευταίες ώρες η αντιπαράθεση μεταξύ του πρ. Δημάρχου Γιάννη Μπουροδήμου και του νυν Δημάρχου Μεσσαπίων Γιώργου Ψαθά. 

Ο κ. Μπουροδήμος, αρχικώς απέστειλε δελτίο τύπου για το οτι ο δήμος δεν απέστειλε πρόταση για ένταξη  του οδικού δικτύου Δυο Βουνά – Ψαχνά, στο πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας ύψους 161 εκ. ευρώ των Υπουργείων Οικονομικών και Εσωτερικών  όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι Δυστυχώς ακόμη μια ευκαιρία χάθηκε από αδιαφορία ή από ανικανότητα…

Ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς μέσω του eviathema.gr, απάντησε αφοπλιστικά στους ισχυρισμούς του πρώην δημάρχου λέγοντας ότι το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο έχει περάσει στην κυριότητα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Μπουροδήμος φάνηκε να μην ικανοποιείται από την απάντηση του Γιώργου Ψαθά και πέρασε στην αντεπίθεση με νέα απάντηση κόλαφο:

Η νέα απάντηση:

Σε συνέχεια της απάντησης του κου

Γ.ΨΑΘΑ,για την οδική ασφάλεια της οδού Δύο Βουνά-Κολοβρεχτης-Ψαχνά ,για ενημέρωση των δημοτών μας και μετά από έρευνα στα έργα της Περιφέρειας Στ.Ελλαδας,διαπιστώσαμε ότι το έργο “Συντήρηση οδικών αξόνων Ν.Αρτάκη -Ψαχνά και Χαλκίδα-Λέπουρα-Παραλία Κύμης” εντάχθηκε στοΠΔΕ το 2020,δημοπρατήθηκε στις 14/1/2021 και συμβασιοποιήθηκε στα 533.705,12 ευρώ ,μετά από απόφαση του περιφερειάρχη Στ.Ελλαδας.

Αφορά την βασική συντήρηση του κεντρικού δικτύου του νομού ,με μικροπαρεμβάσεις στον ασφαλτοτάπητα ,ο όπως βλέπουμε σε μήκος περίπου 1 ΚΜ στον κολοβρεχτη.

Από το ανωτέρω έργο δεν αναμένεται να γίνει καμία άλλη παρέμβαση και ως εκ τούτου η βελτίωση της οδικής ασφάλειας της οδού Δύο Βουνά-Κολοβρέχτης -Ψαχνά δεν έχει καμία χρηματοδότηση από κανένα πρόγραμμα.

Είναι επικίνδυνη η θέση του Δημάρχου περί αναρμοδιότητας.

Ο Δήμαρχος είναι “αρμόδιος” για κάθε δομή στα όρια του δήμου και ιδιαίτερα όταν αυτή είναι τόσο κομβική για την ασφάλεια των δημοτών μας.

Αν κε Δήμαρχε είστε αναρμόδιος γιατί τοποθετήσατε πινακίδες με όριο ταχύτητας 50ΚΜ ;

Ποιος καθόρισε το όριο των 50 ΚΜ και με ποια απόφαση ;

Γιατί βρεθήκατε κατηγορουμενος για δυστύχημα στον κολοβρέχτη ;

Είστε ευχαριστημένος από την υφιστάμενη κατάσταση του δρόμου ;

Αν όχι γιατί δεν διεκδικήσατε πιστώσεις από το πρόγραμμα βελτίωσης της οδικής ασφάλειας, όπως έκαναν οι άλλοι Δήμαρχοι και μάλιστα για υποδιαίστερα έργα;

Για μας ή απάντηση είναι απλή και γνωστή.

Δεν ασχοληθήκατε με το πρόβλημα, δεν είχατε μελέτες και εγκρίσεις έτοιμες απαραίτητες για την διεκδίκηση οποιασδήποτε πίστωσης.

Τουλάχιστον αποδεχθείτε την ολιγωρία σας και μην υπεκφεύγετε με άστοχες απαντήσεις.

Γιάννης. Μπουροδήμος
Γεωλόγος
Πρ.Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

“Μαρία Τσάλα”: Ραγδαίες εξελίξεις με τη Ρωσίδα κατάσκοπο – Κατατέθηκε πλαστό ενοικιαστήριο συμβόλαιο στο Αλιβέρι [ΒΙΝΤΕΟ]

Εύβοια: Φωτιά σε συμβολαιογραφείο στα Ψαχνά – Από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς [ΦΩΤΟ]

Εύβοια: Δημότης Αλιβερίου φαινόταν η Μαρία Τσάλα – Ραγδαίες εξελίξεις για την Ρωσίδα κατάσκοπο στο Παγκράτι [ ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Εύβοια: Διάρρηξη με κλοπή σε φούρνο στην Νέα Αρτάκη – Καρφώθηκε στην τζαμαρία ο δράστης [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Χαλκίδα: Γυναίκα μπούκαρε σε κατάστημα και έκλεψε το κουτί με τα χρήματα για το Χαμόγελο του Παιδιού

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.