Ποσειδώνια 2022: Άνοιξαν οι πύλες για τη μεγαλύτερη ναυτιλιακή έκθεση – Το τετ α τετ του Αντιδημάρχου Ευάγγελου Τσώκου με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

7 Ιουνίου 2022, 5:12 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Μετά από μία μικρή παύση εξαιτίας της πανδημίας, η διεθνής ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια 2022» επιστρέφει και θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Athens Metropolitan Expo, όπου 1.929 εταιρείες από 88 χώρες θα εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Συνολικά, 24 Εθνικά Περίπτερα από την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ασία έχουν επιβεβαιώσει ότι θα καταθέσουν τα ναυτιλιακά τους διαπιστευτήρια κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στην οποία αναμένεται να παρευρεθούν περισσότεροι από 18.000 διεθνείς επισκέπτες.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από την μεγαλύτερη ναυτιλιακή διοργάνωση ο Αντιδήμαρχος Ερέτριας Ευάγγελος Τσώκος, ο οποίος συνάντησε για λίγα λεπτά τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στον χώρο της διοργάνωσης.

Ο Αντιδήμαρχος έθεσε σοβαρά θέματα που άπτονται στο κομμάτι της ναυτιλίας αλλά και της Εύβοιας ενώ όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από την φωτογραφία τους ο πρωθυπουργός τα άκουσε με πολύ ενδιαφέρον και χαρά.

Ένα πρόγραμμα 68 συνεδρίων και σεμιναρίων ξεκίνησε παράλληλα με την Έκθεση, μέσα από το οποίο ηγετικά στελέχη της ναυτιλιακής βιομηχανίας, εκπρόσωποι ρυθμιστικών αρχών και κυβερνητικοί αξιωματούχοι από όλο τον κόσμο θα προσφέρουν στους συμμετέχοντες πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες και εξελίξεις. Ήδη, 10 Αντιπρόεδροι και Υπουργοί από χώρες με ισχυρή ναυτιλιακή παράδοση καθώς και η Επίτροπος Μεταφορών της Ε.Ε. έχουν επιβεβαιώσει τα σχέδιά τους να επισκεφθούν τα Ποσειδώνια 2022.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.